Dé expert in vacuümzakken

Ruimte besparen voor thuis of op reis?

Ga je binnenkort op vakantie en gaat de koffer niet dicht? Of wil je wat extra ruimte in je kleding kast? Dan zijn vacuüm opbergzakken een goede oplossing. Met vacuümzakken bespaar je gemakkelijk tot 80% aan ruimte. Bij GadgetBusiness.nl vind je een breed aanbod van deze ruimte besparende opbergzakken. Vacuümzakken zijn er in alle soorten, maten én aantallen dus het is goed vooraf te bekijken waarvoor je de zakken wil gebruiken en hoeveel je er nodig zal hebben.

Er zijn eigenlijk 2 soorten vacuümzakken welke te gebruiken zijn voor thuis en op reis gebruik. De vacuümzak en een compressiezak. Een compressie zak dien je zelf vacuüm te rollen. Dit is vooral handig voor kleding op reis in een backpack tas, het nadeel van de compressie zakken is dat deze na verloop van tijd langzaam zal vol lopen met lucht. Een normale vacuümzak daarentegen dient vacuüm gezogen te worden door middel van een handpomp, luchtpomp of stofzuiger en blijft voor een langere periode vacuüm wat handig is voor langere opslag zoals in een kledingkast of in de koffer.

Nieuwste blog artikelen

De nieuwe inCharge mét USB-C kabel!

inCharge USB-C We hebben even moeten wachten maar dan toch is eindelijk de inCharge USB-C...

De nieuwe luchtbed pomp van Flextail Gear

Een nieuwe opblaaspomp van Flextail Gear Ze zitten bij Flextail Gear zeker niet stil, dat...

inCharge Universal 3-in-1 kabel voor alle situaties

Van alle gemakken voorzien met de inCharge Universal 3-in-1 kabel Als je gebruik maakt van...

De nieuwe Max Pump 2

De Max Pump 2, een luchtbedpomp met veelzijdige mogelijkheden Heb je al vakantieplannen gemaakt? Wat...

Warm blijven in je slaapzak?

Warm blijven in je slaapzak Ga je op vakantie slapen in een tentje, moet je...

2-in-1 Mini oplaadkabel voor je telefoon

Unieke oplaadkabel met zowel een lightning als Micro-USB aansluiting Het zal je toch niet gebeuren...

10 onmisbare tips om te voorkomen dat je kamperen als behelpen ziet

10 onmisbare tips om te voorkomen dat je kamperen als behelpen ziet Veel mensen zien...

Let zeker op deze 5 zaken bij het kopen van een powerbank!

Voorkom een miskoop. Let zeker op deze 5 zaken bij het kopen van een powerbank! Een...

Best verkochte vacuümzakken van GadgetBusiness

BESTEL SNEL JOUW VACUÜM OPBERGZAKKEN BIJ GADGETBUSINESS.NL

Hieronder vind je een selectie van onze best verkochte vacuümzakken voor zowel op reis als thuis gebruik. De Luvego 20-pack zijn uitermate geschikt voor thuis gebruik, met name aangezien je in het geval van de 20-pack een hoop zakken krijgt. Zowel de 20-pack als 13-pack worden ook geleverd met handpomp wat handig is voor op reis en je geen stofzuiger of luchtpomp bij de hand hebt.

19.95

Meer kleding meenemen op reis? Met de vacuümzakken voor op reis bespaar je tot 50% aan ruimte in je koffer of tas! Of gebruik de vacuümzakken voor thuis en bespaar ruimte in de kasten.

24.95

Deze vacuümzakken set met maar liefst 13 vacuüm opbergzakken kun je thuis of op reis bergen van ruimte besparen. Met de meegeleverde handpomp zuig je de zakken gemakkelijk overal vacuüm.

34.95

Deze vacuümzakken set met maar liefst 20 vacuüm opbergzakken kun je thuis of op reis bergen van ruimte besparen. Met de meegeleverde handpomp zuig je de zakken gemakkelijk overal vacuüm.

17.95

Een complete vacuümzakken opbergset nodig? Deze Flexbag Pro set met 6 zakken bevat de zakken welke jij nodig hebt. Met de Flexbag Pro zakken bespaar je gemakkelijk 70% aan ruimte, ideaal voor thuis of op vakantie!

Tips van de kennisbank

Vacuüm opbergzakken gebruiken vakantie Eindelijk is het dan vakantie, koffers en tassen inpakken en gaan. Natuurlijk wil je wel al je Lees verder
Hoe gebruik je de Flexbag vacuüm opbergzakken? In dit artikel leggen we je stapsgewijs uit hoe je opbergzakken kunt gebruiken Lees verder
Packing Cubes of vacuümzakken? We krijgen van reizigers vaak de vraag wat nou het handigste is voor op reis, vacuümzakken Lees verder

Extra snel ruimte besparen?

Gebruik een stofzuiger

Vacuümzakken moeten natuurlijk ook vacuüm gezogen worden. Dit kan je doen door middel van een meegeleverde handpomp, opblaaspomp met vacuüm functie of een stofzuiger. Een stofzuiger en luchtpomp zijn handig voor onderweg maar hebben niet de kracht van een stofzuiger. Wil je het maximale uit een opbergzak halen, dan raden we aan om een stofzuiger te gebruiken. Aangezien een stofzuiger meer kracht heeft is de vacuüm zak sneller volledig vacuüm én zal deze ook nog beter vacuüm gezogen zijn.

Hoe werkt een vacuümzak?

Stap 1. Vullen

Open de vacuümzak en vul deze met textiel zoals kleding, kussens, dekbedden etc.. Let hierbij op dat er geen scherpe dingen in de zak gedaan worden zoals hakken.

Stap 2. Afsluiten

Zodra de zak gevuld is kan deze middels de afsluitstrip en het clipje worden afgesloten. Ga meerdere malen met het clipje langs de sluit strip zodat u zeker weet dat de vacuümzak afgesloten is.

Stap 3. Vacuüm zuigen

Draai de ventiel dop van de vacuümzak en zet een handpomp, luchtpomp of stofzuiger op het ventiel en zuig de vacuümzak leeg totdat deze vacuüm is. Vervolgens kan de dop er weer op gedraaid worden.

Stap 4. Opbergen

ijd om op te bergen, leg de vacuümzak in de koffer of in de kast en voila! (tip) Wanneer de vacuümzak vacuüm is, is deze erg kwetsbaar. Ben dus erg voorzichtig hiermee.