Retourneren

Iets gekocht en toch niet tevreden over je aankoop? Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Bij GadgetBusiness.nl vinden we het belangrijk dat je tevreden bent over je aankoop en zo niet, dan kun je je aankoop gratis retourneren of ruilen. Moet je nog even wennen aan je aankoop en er nog goed over nadenken of het wel echt is wat je wil? Bij ons heb je een bedenktermijn van 30 dagen, genoeg tijd om er goed over na te denken!

Alle belangrijke dingen op een rijtje

  • Gratis retourneren
  • Gemakkelijk retour verzendlabel uitprinten ons via retourportaal
  • 30 dagen bedenktijd

Doorloop onderstaande stappen om te retouneren of ruilen

Om het zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij een retourportaal ontwikkeld waar je jouw aankoop gemakkelijk kunt retourneren. Klik hier op het retourportaal te openen. Vul je (bestel)gegevens in, vul eventueel de reden van je retour aankoop in en print je verzendlabel helemaal gratis!

Pak het product wat je retour wil sturen goed in, plak het verzendlabel op de doos en geef het af bij het door jou doorgegeven ophaal of verzamelpunt. Zodra wij het pakketje ontvangen hebben gaan wij direct voor je aan de slag.

We controleren of het product nog verkoopbaar en compleet is en als alles goed is storten we het volledige aankoopbedrag terug binnen 5 werkdagen! Makkelijk toch?

Wil je het product ruilen omdat je bijvoorbeeld een oplaadkabel hebt besteld met de verkeerde aansluiting? Geen probleem, plaats een nieuwe bestelling en stuur het product wat je wil ruilen terug via ons retourportaal!