Welke oplader heb ik nodig?

Powerbank, adapter of draadloze oplader?

Je ziet door de bomen het bos niet meer, zoveel keuze voor het opladen van de telefoon, laptop, tablet, GoPro, Drone en ga zo maar door. Gelukkig hebben wij het allemaal en leggen we je graag uit wat je nodig hebt. Allereerst is het belangrijk om te weten waarvoor je het wil gaan gebruiken. Een laptop heeft bijvoorbeeld meer stroom nodig dan een GoPro. Het is dan ook jammer om veel geld uit te geven aan een zware adapter terwijl je deze toch niet nodig hebt. Ook is het wel zo handig wanneer en waar je de oplader wil gebruiken. Een powerbank is namelijk handig voor onderweg, een draadloze oplader is juist fijn voor thuis bij je bureau of nachtkastje. Een adapter daarin tegen gaat gewoon in het stop contact, maar wil je deze mee kunnen nemen en voor andere apparaten gebruiken? Allemaal dingen om even over na te denken voordat je een oplader koopt!

Nieuwste blog artikelen

Let zeker op deze 5 zaken bij het kopen van een powerbank!

Voorkom een miskoop. Let zeker op deze 5 zaken bij het kopen van een powerbank! Een...

De 7 meest handige gadgets om mee te nemen op wintersport

De 7 meest handige gadgets om mee te nemen op wintersport Als je op wintersport...

Een must-have: een draadloze oplader met Qi ondersteuning

Niet alleen de smartphones maken constant een ontwikkeling door, maar ook de manier waarop we...

Best verkochte opladers

De beste powerbanks, draadloze opladers en adapters voor jouw telefoon, tablet of laptop!

Hieronder vind je een selectie van onze best verkochte opladers. Met deze powerbanks, opladers en adapters ben je ervan gegarandeerd dat je altijd met volledig opgeladen telefoon op pad kan. De Luvego Powerbank is ideaal voor het zwaardere werk en de TAU mini powerbank is ideaal voor onderweg, als je net dat laatste beetje stroom nodig hebt.

49.95

Wil jij jouw elektronische apparaten binnen no-time op kunnen laden, zonder dat je daar meerdere opladers voor mee hoeft te nemen? De RollingSQUARE GaN snellader zorgt ervoor dat jouw apparaten weer snel klaar zijn voor gebruik. Deze fijne GaN oplader is voorzien van een USB-A en een USB-C poort als je kiest voor de 65W...

14.95

Een simpele maar elegante Qi gecertificeerde draadloze oplader voor het opladen van al uw draadloos oplaadbare apparaten.

34.95

Een krachtige powerbank van 20.000 mAh, ideaal voor op reis waar je zelfs je laptop mee kan opladen!

39.95

Ga jij op reis en maak je je zorgen hoe je in godsnaam je smartphone, tablet, tandenborstel, powerbank, smartwatch en ga zo maar door op moet laden?! Naast dat je een groot oplaadblok nodig zou hebben moet je ook nog de juiste stekker hebben voor de bestemming. Gelukkig weet RollingSQUARE daar wel raad mee. Met...

Tips van de kennisbank

Wat is Qi opladen? Qi opladen is technologie waarmee draadloos laden mogelijk is. Doormiddel van elektromagnetische inductievelden kan stroom overgebracht Lees verder
Wattage Snelladen Voor meerdere telefoons? Lees verder

GaN adapters

Vooral kleiner

GaN staat voor Galliumnitride, dit is een materiaal wat word gebruikt als basis voor halfgeleiders van laders. Het belangrijkste om te weten is dat GaN veel minder warmte produceert waardoor de onderdelen dichter op elkaar geplaatst kunnen worden en zo kleinere adapters mogelijk zijn welke even krachtig én net zo veilig zijn als normale adapters.

Goed voorbereid

Powerbanks

Powerbanks zijn er in alle soorten en maten, let vooral bij het kopen op het aantal mAh en hoeveel jij nodig hebt. Heb je een powerbank met meer capaciteit, houd er dan ook rekening mee dat deze zwaarder en groter is.

Adapters

Je hebt tegenwoordig normale en GaN adapters, ze doen beide hetzelfde. Opladen, maar GaN zijn een stuk compacter door nieuwe technologie. Je betaald hier natuurlijk wel meer voor dan een normale adapter.

Draadloze opladers

Draadloze opladers zijn ideaal als je geen last wil hebben van al die kabels. Maar let wel op voor het aanschaffen van een draadloze oplader dat je telefoon of tablet wel Qi-gecertificeerd is en draadloos kan opladen!