Van alle gemakken voorzien met de inCharge Universal 3-in-1 kabel

Als je gebruik maakt van verschillende devices, is het uiteraard een hele uitdaging om te voorkomen dat je de juiste oplaadkabels vergeet. Je zult net zien dat je de benodigde oplaadkabel niet bij je hebt op het moment dat je deze nodig hebt. Je kunt deze situatie voorkomen met de inCharge Universal 3-in-1 kabel. De kans dat je misgrijpt, is hiermee wel erg klein!

Een device dat leeg raakt op een ongelegen moment. Het overkomt zo veel mensen. Het komt ook geregeld voor dat ze nét niet het juiste snoertje bij zich hebben. Hoe vaak heeft er de laatste maanden een bezorgd kijkende collega naast jouw bureau gestaan om te vragen of je toevallig een specifieke oplaadkabel bij je had? De factor “toevallig” kun je op een eenvoudige manier wegnemen.

Een oplaadkabel voor lightning, micro-USB én USB-C

Zoals je weet kun je bij Gadgetbusiness de meest handige spullen vinden. Onze inCharge Universal 3-in-1 kabel voldoet hier voor de volle 100% aan! Deze ene oplaadkabel is geschikt voor lightning, micro-USB én USB-C. Je bent dus van alle (noodzakelijke) gemakken voorzien. Met deze kabel kun je vrijwel iedere collega helpen! De vraag om dit kabeltje zal groot zijn (je kunt je collega’s ook deze link van de inCharge Universal 3-in-1 doorzetten).

incharge universal 3-in-1

Met de inCharge Universal 3-in-1 kabel kun je probleemloos een iPhone opladen. Met de micro-USB voorziening heb je de beschikking over mogelijkheden om devices van vrijwel alle andere fabrikanten op te laden. Daarnaast wordt deze aansluiting veel gebruikt om powerbanks, controllers van de Playstation en elektrische pompen op te laden.

De meest moderne apparatuur is echter voorzien van een USB-C aansluiting. Hiermee kan data sneller worden overgezet en wordt een nieuwe standaard aangenomen met betrekking tot de laadsnelheid. Zelfs Apple heeft in de nieuwste Macbooks uitgerust met USB-C aansluitingen.

De inCharge Universal 3-in-1 kabel voor de overgang van oud naar nieuw

Uit het bovenstaande zul je begrijpen dat deze inCharge Universal 3-in-1 kabel perfect aansluiten op jouw wensen uit de praktijk. De fabrikanten kunnen hun nieuwste devices uitrusten met een USB-C aansluiting, maar dat wil niet zeggen dat je direct al je apparatuur ook meteen vervangt! Met deze oplaadkabel kun je al je devices opladen wanneer het energielevel niet meer het gewenste niveau heeft.

incharge universal 3-in-1

Ondanks dat deze oplaadkabel een groot gemak biedt heeft het slechts een klein formaat. De kabel neemt zeer weinig ruimte in. Je kunt deze gewoon aan je sleutelbos hangen. Er wordt een sleutelring bijgeleverd. De kabel is slechts enkele centimeters lang. Je zult geen “gevecht” aan hoeven gaan met onhandige kabels. De inCharge Universal 3-in-1 kabel is verkrijgbaar in zwart of bruin eco leer.

Heb je vragen over deze nieuwste gadget of kunnen we je helpen met persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag verder met het maken van je keuze.