De Max Pump 2, een luchtbedpomp met veelzijdige mogelijkheden

Heb je al vakantieplannen gemaakt? Wat je ook gaat doen, de Max Pump 2 kan nog wel eens goed van pas komen! De Max Pump 2 is een luchtbedpomp met veelzijdige mogelijkheden. Het is een gadget die wel heel goed aansluit op de wensen uit de praktijk, zelfs als je geen luchtbed meeneemt! Het is een must-have voor iedere vakantie.

De Max Pump 2 is een luchtbedpomp en kan je uiteraard gebruiken om je luchtbed op te blazen óf juist leeg te zuigen! Het komt wellicht vreemd over dat we dit zo specifiek benoemen maar dit zou je bijna vergeten als je deze gadget kent. Er zijn immers mensen die deze luchtbedpomp ook meenemen als ze in een luxueus hotel zitten en daar slaap je echt niet op een luchtbed. Hoe dat zit zullen we aan je uitleggen.

Multifunctionele luchtbedpomp

De Max Pump 2 past perfect in het assortiment van Gadgetbusiness. Het is echt een item die iedere vakantieganger bij zich moet steken. Dit kan overigens letterlijk, want deze pomp is 77 mm hoog en 51 mm breed en past dus in je broekzak. Het pompje is dan ook slechts 145 gram zwaar. De pomp is echt een multifunctionele luchtbedpomp. Uiteraard kun je er luchtbedden mee opblazen maar ook een vacuümzak mee vacuüm trekken en wat dacht je van de rubberboot waar je kinderen mee willen varen? Deze wil je niet dagelijks met je mond opblazen.

Max Pump 2 elektrische luchtbedpomp

Daarnaast kun je de accu van deze multifunctionele luchtbedpomp zelfs als nood powerbank gebruiken om bijvoorbeeld je telefoon op te laden als de batterij nét even sneller op lijkt te gaan dan je had verwacht. Dit is dus echt een gadget voor op vakantie, wat je bestemming ook is.

Klein formaat luchtbedpomp met maximaal vermogen

Als je deze luchtbedpomp voor het eerst ziet, zul je wellicht je twijfels hebben over de capaciteit van het apparaatje. De naam Max Pump 2 heeft echter betrekking op de power. Deze luchtbedpomp voldoet volledig aan het spreekwoord ”klein maar fijn”! Dit in afmetingen kleine pompje is tot grootse daden in staat!

De Max Pump 2 heeft een accu dat in staat is om 50 minuten lang, non-stop, te blazen of te zuigen. De Max Pump 2 pompt ongeveer 300 liter per minuut met 2100 PA. We kunnen ons voorstellen dat deze cijfers je misschien niet zoveel zullen zeggen maar de onderstaande praktijkvoorbeelden wel:

  • De Max Pump 2 is in staat om minimaal 10 luchtbedden achter elkaar op te pompen;
  • De Max Pump 2 is in staat om minimaal 20 vacuümzakken leeg te zuigen;
  • De Max Pump 2 is in staat om minimaal 50 zwembanden op te blazen.

Uiteraard worden deze prestatie geleverd op slechts 1 accu.

De kans is dus groot dat jij héél veel vrienden hebt op vakantie!

De Max Pump 2, de ideale luchtbedpomp om even in je tas te steken

Alleen op basis van het bovenstaande zul je al begrijpen dat de Max Pump 2 een zeer handige gadget is. Naar welke bestemming je ook gaat, dit is een ideale luchtbedpomp om even in je tas te steken. Hoewel dit een elektrisch apparaatje is, hoef je hier niet krampachtig mee om te gaan met betrekking tot vocht. De pomp heeft geen drukknoppen en heeft hierdoor een IPX7 classificatiecode meegekregen. Dit betekent dat de pomp niet stuk zal gaan bij een onderdompeling in water van maximaal 30 minuten tot op een diepte van maximaal 1 meter.

luchtbed pomp luchtbed

De Max Pump 2 wordt geleverd met een micro-USB oplaadkabel, diverse handige opzetstukjes en een handige meeneemtas. Er is aan alles gedacht. Het enige waar jij aan moet denken is om de pomp in je bagage te stoppen. Als je dit vergeet zul je lelijk misgrijpen! Andere luchtbed pomp bestellen? Kijk dan bij onze luchtbed pompen!