Een nieuwe opblaaspomp van Flextail Gear

Ze zitten bij Flextail Gear zeker niet stil, dat bewijzen ze wel weer met de lancering van de nieuwe luchtpomp van Flextail Gear, genaamd: Tropo. En ze doen het enorm goed op IndieGoGo, zo hebben ze hun financiële doel al snel gemakkelijk gehaald! De teller staat nu op €23,465 en loopt nog prima door.

elektrische opblaas pomp

IndieGoGo

Geen idee wat IndieGoGo is? IndieGoGo is een crowdfunding platform waar geld wordt opgehaald voor projecten als Tropo. Met het opgehaalde geld kunnen start-ups, personen en bedrijven bijvoorbeeld de productie bekostigen. In ruil daarvoor bieden zijn hun product tegen een extra scherpe prijs aan.

Enkele vorige producten van Flextail Gear zoals de Max Pump Plus luchtpomp en Helio campinglamp hebben ook eerst geld opgehaald om de productie te kunnen bekostigen. Bijkomend voordeel is dat het een wereldwijd platform is en dus wereldwijde aandacht krijgt. Ook inCharge heeft via IndieGoGo geld opgehaald om de productie van de inCharge 3-in-1 te financieren!

Elektrische opblaaspomp Tropo

Dan over de elektrische luchtbedpomp van Flextail Gear, de Tropo. Deze luchtbed pomp is vergelijkbaar met de huidige luchtpompen van Flextail Gear zoals de Light Pump 2 en Max Pump 2. Zoals deze opblaas pompen kan ook de Tropo opblazen en vacuüm zuigen en heeft deze pomp ook dezelfde opzet stukken meegeleverd.

Tropo luchtpomp

Wat is er dan nieuw of anders aan deze elektrische luchtbed pomp? Het eerste wat opvalt zijn de kleuren. Zo is de Tropo verkrijgbaar in 4 verschillende leuke kleuren. Maar het belangrijkste verschil is toch wel de batterijen. De Max Pump Plus en Max Pump 2 hebben een ingebouwde accu, de Light Pump 2 werkt in combinatie met een powerbank. En de Tropo op batterijen en wel 4x AA batterijen. Dit heeft natuurlijke en aantal voordelen en nadelen. De pomp is weer lekker licht en gemakkelijk mee te nemen. Verder hoef je geen rekening te houden of je pomp wel opgeladen is van tevoren, gewoon batterijen erin en gaan. Het nadeel is wel dat je losse batterijen moet kopen, en zijn de leeg, dan moet je nieuwe bij de hand hebben.

Tropo pomp voor luchtbed bestellen?

De Tropo is op het moment van schrijven (helaas) nog niet verkrijgbaar bij onze online outdoor winkel GadgetBusiness.nl maar hier zal snel verandering in komen! Voor nu zijn de Max Pump Plus, Max Pump 2 en Light Pump 2 verkrijgbaar bij onze online kampeer winkel. Je vind deze elektrische luchtbedpompen hier!