Unieke oplaadkabel met zowel een lightning als Micro-USB aansluiting

Het zal je toch niet gebeuren dat je onderweg bent en de accu van één van je elektronische devices raakt leeg. Dat lijkt géén probleem, maar dan moet je wel toevallig de juiste oplaadkabel mee hebben. Als je de Echo ConnectKey ontdekt hebt, voorkom je dit probleem. Dit is een unieke oplaadkabel met zowel een lightning als USB aansluiting.

De meeste mensen hebben tegenwoordig meerdere elektronische devices mee als ze onderweg zijn. Dit is niet alleen het geval als ze een zakelijke afspraak buiten de deur hebben, maar ook als ze op vakantie gaan. Het kan zomaar gebeuren dat één van deze devices niet (voldoende) is opgeladen en op een gegeven moment leeg begint te raken. Het is dan wel handig om het juiste snoertje binnen handbereik te hebben maar dat is niet altijd het geval……

Oplaadkabel_Oplaadkabeltje_Oplader_Echo_e-gadget_sleutelbos

De meest handige 2-in-1 oplaadkabel die je bij je moet hebben

Kijk maar eens naar jezelf. Heb je altijd alle oplaadsnoeren bij je die je onderweg nodig zou kunnen hebben? De meeste mensen hebben dit niet. Wellicht is dit een beetje gemakzucht (of gaan ze ervan uit dat hun apparaten genoeg energie hebben) maar daarbij is het eenvoudigweg niet praktisch. Je zou dan een tas vol snoeren mee hebben omdat je tegenwoordig zoveel apparaten mee hebt!

De Echo ConnectKey is een eenvoudige oplossing voor dit probleem. Dit is de meest handige 2-in-1 oplaadkabel die je bij je moet hebben. Deze kabel heeft immers zowel een lightning als een USB aansluiting. Er zitten dus twee verschillende aansluitingen op, je hoeft nooit meer bang te zijn dat je de verkeerde oplaadkabel bij je hebt!

De unieke Echo ConnectKey voor het opladen van devices van verschillende merken

De Echo ConnectKey is uniek op de markt. Het is een kabel waarmee je zowel je Apple apparaten als je devices van een ander merk kunt opladen. Dit zie je nergens anders omdat veel oplaadsnoeren specifiek zijn ontwikkeld voor een merk. De kabel is dan ook MFi gecertificeerd, dus Made for iPhone, iPad of iPod. Dit wordt ook wel lightning genoemd.

De andere kant van de kabel heeft een micro-USB aansluiting. Deze aansluiting wordt juist gebruikt door bijna alle fabrikanten….op Apple na. Met de Echo ConnectKey grijp je dus nooit mis.

Oplaadkabel met zowel een Lightning als Micro-USB aansluiting?

We schrijven in dit artikel over “een oplaadkabel” met zowel een lightning als USB aansluiting maar eigenlijk is het niet helemaal een kabel. Je kunt het meer zien als een sleutelhanger van zeer buigzaam plastic. Door deze vormgeving zal deze handige gadget niet zo snel beschadigen. Wil je géén oplader aan je sleutelbos hebben? Dat is géén probleem. De Echo ConnectKey heeft een dusdanig klein formaat en is licht van gewicht dat deze zelfs in je broekzak past.

Ook in dit opzicht sluit de Echo ConnectKey volledig aan op de wensen uit de praktijk. Ontdek op deze pagina de productspecificaties en meerdere afbeeldingen van deze handige gadget en geniet van het gemak!