Welke oplaadkabel moet ik kopen?

kabel voor je telefoon bestellen?

Oplaadkabel kopen? Dan zijn er een aantal belangrijke dingen waar je op moet letten en rekening mee moet houden! Zo is het belangrijk rekening te houden van welk merk je een telefoon of tablet hebt gekocht en welke aansluiting je nodig hebt. Een iPhone kabel is namelijk heel anders dan een Samsung USB-C oplaadkabel. Het belangrijk dat je de juiste aansluiting kiest welke in jouw telefoon of tablet past.Weet je niet zeker welke je aansluiting of oplaadkabel jij nodig hebt? Lees dan ons artikel welke oplaadkabel jij nodig hebt voor je telefoon zodat je zeker weet dat je de juiste oplaadkabel besteld!

Er zijn verschillende soorten aansluitingen voor je smartphone en tablet. Welke jij nodig hebt is natuurlijk afhankelijk van je telefoon of tablet. De 3 meest voorkomende telefoon aansluitingen zijn een Lightning, Micro-USB en USB-C kabel. Lightning is de standaard voor iPhones en iPads en word ook wel iPhone kabel genoemd. Voor Android smartphones en tablets is de Micro-USB en USB-C aansluiting gebruikelijk.

Best verkochte oplaadkabels

telefoon Kabel kapot? Bestel nu een nieuwe!

Hieronder vind je een selectie van onze best verkochte oplaadkabels voor je telefoon en tablet. Of je nu een kabel zoekt voor thuisgebruik, of een mini-oplaadkabeltje welke je voor al je telefoon en tablet kan gebruiken. Bij GadgetBusiness.nl vind je de juiste laadkabel voor je telefoon!

Lightning kabels

inCharge 6 – Oplaadkabel

14.95

In mini oplaadkabel welke te gebruiken is voor al je elektronische apparaten zoals je iPhone, tablet of portable speaker? De inCharge 6 mini kabel heeft het allemaal in huis!

24.95

iPhone kabel MFi gecertificeerd welke perfect te gebruiken is voor dagelijks gebruik. De uiteindes van deze Lightning kabel zijn extra verstevigd om het breken te voorkomen. Daarbij is de oplaadkabel voor iPhone MFi gecertificeerd en 1 meter lang!

24.95

inCharge 3-in-1 is één van de meest multifunctionele oplaadkabels ter wereld. Met een Lightning aansluiting voor de iPhone, én een Micro-USB & USB-C aansluiting voor de nieuwste Android smartphone is deze kabel bijna overal voor te gebruiken!

19.95

De meest universele oplaadkabel verkrijgbaar op dit moment, de inCharge 6 Max. Sluit je iPhone, iPad, Drone, controller of iets anders aan het laad deze in een mum van tijd op!

Perfecte kabel lengte van je telefoon

Lange of korte oplaad kabel?

Let bij het kopen van een telefoon oplaadkabel goed erop dat je de juiste lengte besteld. Niks is irritanter dan een kabel gekocht te hebben en er later achter komen dat deze te kort of te lang is. Zo wil je natuurlijk wel vanuit de bank op je telefoon kunnen zitten en tegelijkertijd kunnen opladen!

verschillende telefoon aansluitingen

iPhone kabel

De wel bekende iPhone kabel, ook wel de lightning kabel of Apple kabel genoemd. Deze 9-pin aansluiting werkt alleen op Apple producten zoals de iPhone, iPad, iPod en speciaal voor Apple gemaakte accessoires.

USB-C kabel

De opvolger van de Micro-USB aansluiting, de USB-C aansluiting. Deze kabels kunnen nog sneller data overzetten en snel laden. Tevens is de connector aan beide kanten hetzelfde. wat een hoop irritatie scheelt.

Micro-usb kabel

De wel vertrouwde Micro-USB kabel. Een telefoon kabel welke je multifunctioneel kunt gebruiken. Zo zijn de meeste powerbanks, action camera’s en zelfs controllers voorzien van een Micro-USB aansluiting om te laden.