inCharge USB-C

We hebben even moeten wachten maar dan toch is eindelijk de inCharge USB-C kabel er! Met de komst van USB-C kwam al snel de vraag wanneer er een USB-C inCharge kabel zou komen. Alle kabeltjes van inCharge waren altijd standaard voorzien van een normale USB aansluiting maar met de komst van de nieuw oplaadkabeltjes is daar nu dus eindelijk verandering in gekomen.

incharge usb-c to usb-c

Nadat de USB-C aansluiting op de markt kwam volgende al snel nieuwe adapters, powerbanks en zelfs de Macbook van Apple met een USB-C aansluiting. Hierdoor kon je (helaas) niet meer je inCharge kabel met standaard USB aansluiting gebruiken. Veel gebruikers van inCharge hadden daarom aangegeven dat ze graag een oplaadsnoer met USB-C willen, en voila.

Voordelen van USB-C

Waarom dan is godsnaam die USB-C, wat is er zo speciaal aan zul je denken. Voordat de USB-C er was werd altijd de Micro-USB aansluiting gebruikt. Maar deze aansluiting had zijn maximum bereikt aan dataoverdracht en oplaad snelheid. Daarom hebben de fabrikanten gezamenlijk USB-C gekozen als nieuwe standaard voor bijvoorbeeld telefoon aansluitingen.

Usb-c kabel

Het voordeel aan USB-C is dus dat deze connector en kabels meer data kunnen overzetten in kortere tijd en snelladen (kunnen) ondersteunen. Daarbij, is de connector aan beide kanten hetzelfde. Het maakt dus niet meer uit of je hem op zijn kop erin steekt want hij zit altijd goed. Gebruiksgemak is er dus ook zeker op vooruit gegaan!

USB-C en Dual

De inCharge USB-C is verkrijgbaar met een USB-C of Dual aansluiting. Oftwel inCharge USB-C naar USB-C of inCharge USB-C naar Dual. De Dual aansluiting is een speciaal ontwikkelde connector van inCharge waar zij de Lightning connector (van Apple) en Micro-USB aansluiting samen hebben gevoegd tot 1. Het voordeel hiervan is dat je maar één oplaadkabel nodig hebt voor aan je sleutelbos! Hoe handig is dat!

incharge universal 3-in-1

inCharge met USB-C kopen?

Wil jij een inCharge kabel aan je sleutelbos met de aansluiting van USB-C naar USB-C of USB-C naar Dual? Deze kabels en onder de categorie oplaadkabels. Hier vind je ook andere inCharge snoertjes van bijvoorbeeld de standaard USB naar Micro-USB of USB naar Lightning!

Alles in één?

Heb je thuis een tablet met Micro-USB aansluiting, een iPhone met Lightning connector en nog een telefoon met USB-C aansluiting? En wil je maar één oplaadkabel met je meenemen? Dan moet je snel even kijken naar de nieuwe inCharge 3-in-1. Deze inCharge Universal All-in-One kabel is net nieuw en heeft een USB naar USB-C, Micro-USB én Lightning aansluiting in één. Deze kabel is alleen helaas nóg niet verkrijgbaar met USB-C naar USB-C, Micro-USB én Lightning aansluiting verkrijgbaar.