Draadloze oordopjes

Gezeur meer met oordopjes waarvan de snoer in de knoop zit!

Draadloze oordopjes zijn enorm populair, naast dat het er fancy uitziet is het ook nog enorm makkelijk. Je zit niet meer met snoertjes welke in de knoop gaan of scheuren. Het is gewoon een kwestie van de oordopjes in te doen en genieten van de muziek!

Natuurlijk blijft de prijs/kwaliteit ook een dingetje. De Apple AirPods zien er natuurlijk erg strak uit maar zijn ook erg aan de prijs. Gelukkig zijn er nog genoeg andere mogelijkheden waaronder de HYPHEN oortjes.

Oortjes kopen?

Bij GadgetBusiness.nl vind je naast gadgets en outdoor producten ook de HYPHEN in-ear oortjes. Deze oordopjes zijn verkrijgbaar in het zwart, wit en grijs. Ook kan je een bijpassende draadloze oplader erbij bestellen welke verkrijgbaar is in het zwart en wit! Je vind alle gadgets en oordopjes bij de online gadget winkel van GadgetBusiness.nl!

Best verkochte oodropjes & opladers

Bestel snel jouw oordopjes bij gadgetbusiness.nl

Hieronder vind je een selectie van onze best verkochte draadloze oordopjes en gerelateerde  producten. Zo kan je de HYPHEN oordopjes opladen door een draadloze Qi oplader maar ook is het mogelijk de oplaadbare case te laden via een Micro-USB kabeltje. Dan is de inCharge Dual bijvoorbeeld een ideale oplossing!

109.95

Opzoek naar kwalitatieve draadloze oordopjes tegen een scherpe prijs welke er ook nog eens goed uitzien? De HYPHEN 2 draadloze oortjes hebben vele functies, heeft een lange accu duur en zien er geweldig mooi uit!

29.95

Je HYPHEN draadloze oordopjes snel en gemakkelijk opladen? Deze draadloze oplader met Qi-ondersteuning laadt je oortjes, maar alle andere apparaten welke Qi oplaad mogelijkheden binnen no-time op!

17.95

Een exclusief oplaad kabeltje aan je sleutelbos? Deze inCharge Dual oplaadkabel heeft een Lightning & Micro-USB aansluiting in één en is gemaakt van eco-leer!

119.95

Een compleet setje draadloze oordopjes van HYPHEN? Bestel dan de HYPHEN Combo, bestaande uit dé draadloze HYPHEN oordopjes met oplaadcase én draadloze oplader welke je kan gebruiken voor de draadloze oortjes maar bijvoorbeeld ook om je telefoon draadloos op te laden!

in-ear oordopjes voor wie graag muziek luisterd

De online gadgetshop

GadgetBusiness.nl is dé online kampeerwinkel waar je al je benodigde outdoor artikelen kunt vinden. Lees daarnaast onze reis en kampeer tips in onze blogs en artikelen van de kennisbank om optimaal te genieten en zo efficient mogelijk te reizen. Goede reis namens GadgetBusiness.nl!

Gadgets bij GadgetBusiness.nl

draadloze oordopjes

Draadloze oordopjes is de laatste jaren enorm populair geworden. Niet zo gek ook als je weet hoe handig en gemakkelijk het is!

De HYPHEN oordopjes zijn van extra gemakken voorzien. Zo kan je ze draadloos opladen, zijn ze noise-cancelling en kun je de oortjes bedienen met je vingers!

draadloze oplader

De oplaadcase van HYPHEN is draadloos oplaadbaar. Dit is niet mogelijk met de Apple AirPods, dit is dus zeker een pluspunt!

Laad je liever niet draadloos op maar met een kabeltje? Dan is de inCharge mini oplaadkabel wellicht wel wat!