AppleTips.nl

Hartstikke leuk zo’n review over een iPhone oplaadkabel maar wie is AppleTips.nl eigenlijk? AppleTips.nl is in 2008 opgericht door Richard. Een Apple fan wie graag tips wilde delen met anderen Apple gebruikers. AppleTips.nl sloeg al snel aan en is door de jaren heen steeds bekender geworden bij de Apple fans. Op dit moment zijn er al een hele hoop tips te vinden. Maar ook oplossingen voor problemen waar Apple gebruikers tegen aan lopen. Daarbij worden er regelmatig reviews geplaatst van geteste producten door AppleTips.nl. Ook voor kortingsacties ben je bij AppleTips.nl op het juiste adres!

Opladen

Waarom een review over een iPhone oplaadkabel? Die zijn er toch zoveel? Klopt! Er zijn tientallen verschillende oplaadkabels verkrijgbaar. Een hele hoop hiervan zijn niet MFi gecertificeerd, voldoen niet aan kwaliteitseisen of zijn kortweg gevaarlijk. Daarom is het in onze nooit verkeerd om een iPhone kabel te laten testen door bijvoorbeeld AppleTips.nl!

AppleTips.nl heeft de iPhone oplaadkabel getest van Echo. De Echo IronWire kabel met Lightning aansluiting is ook verkrijgbaar met Micro-USB en USB-C aansluiting. Let alleen wel goed bij het bestellen welke aansluiting je kiest! Welke aansluiting je nodig hebt kun je vinden in een van onze vorige blogs! Klik hier als je opzoek bent naar de juiste aansluiting!

Review Echo IronWire

AppleTips.nl heeft de Echo IronWire getest en hier een review over geschreven. En ze zijn ze positief! De oplaadkabel bevalt goed en vinden het een goed alternatief voor een originele Apple oplaadkabel! Check hieronder een deel van de review! Helemaal lezen? Klik hier!

iPhone oplaadkabel_Apple_oplader_Appletips.nl

 

Oplaadkabel kopen? Klik dan hier!