iPhone oplaadsnoer gebroken?

Je telefoon is zo goed als leeg en je wilt hem gauw even opladen. Totdat je ziet dat je iPhone oplaadkabel het begeven heeft. Hartstikke irritant natuurlijk maar wat doe je eraan? We hebben 3 oplossingen voor jou gevonden!

1. Gebruik een veertje

De makkelijkste en goedkoopste oplossing is een veertje uit de pen te gebruiken en te wikkelen om je oplaadkabel. We hebben het zelf voor gedaan zodat je precies weet hoe je het moet doen. Het is vrij simpel, pak een veertje uit je pen en wikkel het om het uiteinde van de iPhone kabel. Hierdoor buigt de kabel op het uiteinde lastiger waardoor de kabel minder snel scheurt of breekt.

iPhone_oplaadkabel_kabeltje_MFI iPhone_oplaadkabel_kabeltje_MFI

2. Plastic eromheen

Een iets moeilijkere oplossing is om er buigzaam plastic bij de uiteindes te bevestigen zoals op de foto. Zo krijg je hetzelfde effect als het veertje alleen is dit nét wat steviger én ziet je iPhone oplaadkabel er net wat leuker uit!

iPhone_oplaadkabel_telefoon_telefoonoplader_draadje

3. Verstevigde kabels

Natuurlijk hebben wij ook de oplossing als je niet zo handig bent of geen zin hebt om creatief te doen! De IronWire kabel van Echo is de oplossing om te voorkomen dat jouw oplaadkabel breekt. Er zijn namelijk strengen Kevlar™ in de kabel verwerkt wat ervoor zorgt dat de kabel extra stevig is. Kevlar™ wordt ook gebruikt in bijvoorbeeld kogelvrije vesten om een idee te geven hoe stevig dit materiaal is!

Maar bij Echo vonden ze Kevlar™ niet goed genoeg, de uiteindes waren nog steeds een zwakke plek. Daarvoor hebben zij TensileTubing™ bedacht. Dit is een buigzaam plastic buisje wat bij beide uiteindes van de oplaadkabel is verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de kabel op de uiteindes de druk op de kabel verdeeld en niet breekt. Ideaal toch?! Nu jouw Echo IronWire mét Kevlar™ en TensileTubing™ bestellen? Klik dan hier voor de USB-C versie van de Echo IronWire. Een alternatief voor de Echo IronWire is de iPhone kabel van T-PHOX!