InCharge Dual oplaadkabel met lightning & micro-USB aansluiting als sleutelhanger

Als we het hebben over een echte gadget dan moeten we zeker even de InCharge Dual oplaadkabel met lightning & micro-USB aansluiting als sleutelhanger onder je aandacht brengen. Dit is niet alleen een revolutionaire sleutelhanger maar ook zeer handig. Je grijpt nooit mis op de momenten dat je je devices moet gaan opladen en die momenten komen altijd ongelegen!

Wist je dat sleutelhangers niet alleen dienen als decoratie en om makkelijk je sleutels terug te vinden? Kijk maar eens naar deze sleutelhanger. Dit lijkt een eenvoudige sleutelhanger gemaakt van eco-leer, maar niets is minder waar! Deze sleutelhanger verricht grootse daden op de momenten dat jij die nodig hebt. Een echte compacte gadget die je altijd bij je hebt! Super handig dus!

mini oplaad kabeltje voor je telefoon

InCharge Dual oplaadkabel

Zoals de term “dual” al aangeeft heeft deze oplaadkabel een dubbele functie of eigenlijk een dubbele aansluiting. De connector kan gebruikt worden als lightning maar ook als micro-USB aansluiting. Je kunt deze kleine kabel dus gebruiken voor je iPhone en iPad, maar ook voor je Android smartphone, je powerbank en je portable speakers. Je kunt deze sleutelhanger dus gebruiken om op te laden én om te synchroniseren! Multifunctioneel dus.

Lightning & micro-USB aansluiting als sleutelhanger

Deze lightning & micro-USB aansluiting is verwerkt in een mooie leren sleutelhanger. Als je het kabeltje wilt gebruiken hoef je alleen maar de magneetjes van elkaar af te halen en de kabel te gebruiken als een normale oplaadkabel. Het voordeel is dat je deze kabel altijd bij de hand hebt en deze niet in de knoop kan raken. Het kabeltje is slechts negen centimeter lang. De lederen bescherming van de kabel zorgt ervoor dat je lang plezier zult hebben van deze gadget. Je kunt kiezen voor een zwarte of bruine uitvoering.

inCharge dual aansluiting voor Lightning en Micro-USB
inCharge Dual aansluiting

Dual sleutelhanger bestellen bij Gadget Business

Wil jij ook altijd de beschikking hebben over deze zeer handige InCharge Dual oplaadkabel met lightning & micro-USB aansluiting? Bestel dan nu deze sleutelhanger bij Gadget Business en geniet van het gemak van deze gadget. Je zult er zeker blij mee zijn op de momenten dat je zo’n kabel nodig hebt. Wil je weten wat anderen van deze kabel vinden? lees dan de gebruikerservaringen onderaan de pagina van de inCharge Dual oplaadkabel.

Gemak dient de mens toch?

Met deze gadget maak je het jezelf wel erg gemakkelijk!

Mocht je nog vragen hebben over deze InCharge Dual oplaadkabel met Lightning & Micro-USB aansluiting als sleutelhanger of over één van de andere artikelen uit ons assortiment, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het maken van je keuze