Hoe kunnen we helpen?
< Terug
Afdrukken

Flextail Gear

Hét nieuwe outdoor merk wat het leven van de kampeerders net een stuk makkelijk maakt. Flextail Gear is in 2005 opgezet door een aantal outdoor fanaten wie outdoor producten wilde vernieuwen en dat hebben ze gedaan! Ze zijn begonnen met een mini luchtbed pomp welke een enorm succes was op crowdfunding platform Kickstarter. Ze hebben hier enorm veel geld mee opgehaald. Dit konden ze gebruiken voor de productiekosten verdere ontwikkeling van nieuwe gave outdoor producten.

flextail gear logo outdoor

Luchtbed pompen

Na het eerste succes van Flextail Gear zijn ze verder gaan borduren op dit succes. Ze konden de luchtbed pomp nóg beter maken, na jaren van innovatie hebben ze op dit moment 3 luchtbed pompen. De luchtbed pomp Max Pump Plus, welke eigenlijk alles heeft wat je maar wenst. De Max Pump 2 luchtbedpomp, een krachtigere versie van de Max Pump Plus welke ook beter bestand is tegen water en ook als nood powerbank kan fungeren. Én de Light Pump 2, de naam zegt het al, een lichte luchtbed pomp welke 70 gram weegt! Luchtbed pomp gekocht maar weet je nog niet precies hoe je een luchtbed pomp het beste gebruikt? Lees dan zeker dit artikel!

Mini camping lamp Helio

Camping lantaarns

Een logische volgende stap was de Helio camping lamp, welke eveneens enorm veel geld heeft ingezameld doormiddel van crowdfunding. Door de ervaring welke Flextail Gear al had opgedaan hadden ze nu een top product kunnen aanbieden en met alle feedback hebben ze een van de beste en krachtigste camping lantaarns kunnen fabriceren. Bij het kopen van een camping lamp is Lumen een belangrijk iets waar je op moet letten, in ieder geval als het gaat om een led lamp. Lees daarom zeker het artikel over Lumen!

Vacuümzakken

Na deze mooie successen zijn ze langzamerhand het assortiment aan het uitbreiden om de outdoor fanaat compleet van dienst te kunnen zijn. Daarbij horen dus ook vacuümzakken van Flextail Gear. Met vacuümzakken kun je tot 50% aan ruimte besparen is je tas of koffer. Ideaal voor op vakantie! Wil vacuümzakken gebruiken op vakantie? Lees dan dit artikel waar we je uitleggen hoe je vacuümzakken het beste kan gebruiken! Heb je aan vier vacuümzakken van Flextail Gear niet genoeg? Kies dan voor het voordeel pakket met 8 vacuümzakken van Flextail Gear.

Compressie zakken voor op reis

Luchtbedden

Naast vacuümzakken maakt Flextail Gear tegenwoordig ook luchtmatrassen, luchtbedden voor de echte kampeerder. Hierbij is rekening gehouden met R-Waarde van de luchtbedden, het gewicht en de grootte. Flextail Gear heeft 2 luchtbedden voor de kampeerder en reiziger. Het Kingsize luchtmatras is iets groter dan normale luchtbedden, het Light luchtmatras is kleiner, maar ook een stuk lichter wat ideaal is voor de echte reiziger waar iedere gram telt! Nog niet helemaal eruit welk luchtbed je nodig hebt? Lees dan het artikel waar je we je uitleggen welk luchtbed jij nodig hebt!