inCharge

Klein en betaalbaar, dat was het doel van inCharge toen ze een paar jaar terug hun crowdfunding campagne startte. Een van de kleinste oplaadkabeltjes voor je telefoon en tablet welke er ook nog eens leuk uitzag. Met bijna $500.000 opgehaald te hebben waren dit een van de meest succesvolle crowdfunding campagnes op het gebied van oplaadkabels. Met deze campagne hebben ze veel mensen blij kunnen maken maar was het merk ook direct bekend. Vandaag de dag zijn de kabeltjes dan ook verkrijgbaar over hele wereld bij de grote en kleine (web) winkels.

Mini oplaadkabels

Mini zijn ze, de oplaadsnoeren van inCharge. Sommigen zien in eerste instantie niet eens dat het een oplaadkabel is, ze denken dat het iets van een USB stick is. Maar zodra je de magneetjes van elkaar klikt valt het kwartje wel meteen. Een mini oplaadkabeltje van 9 centimeter in totaal. Handig? Zeker! Zo kun je bijvoorbeeld je powerbank en telefoon tijdens het opladen in je broekzak of tas houden. Wanneer je de kabel niet gebruikt kun je het kabeltje aan je sleutelbos hangen. Dit is niet alleen handig, maar ziet er ook nog eens leuk uit! De sleutelbos ring wordt er zelfs gratis bijgeleverd! De inCharge kabeltjes zijn verkrijgbaar met Lightning, Micro-USB en USC-C aansluiting. De laatste nieuwe inCharge kabel is gemaakt van eco-leer en heeft een Lightning én Micro-USB aansluiting in één. Hoe handig is dat! Weet je niet precies welke oplaadkabel jij nodig hebt voor je telefoon? Lees dan het artikel waar we je uitleggen welke oplaadkabel jij nodig hebt!

Optimaal gebruiken

Wil je jouw inCharge kabeltje optimaal gebruiken? Gebruik dan je inCharge kabeltje als kabelbinder. Houd je bijvoorbeeld van het luisteren van muziek? Dan heb je vast vaak oortjes bij welke altijd in de knoop gaan zitten.

inCharge oplaadkabel