Hoe kunnen we helpen?
< Terug
Afdrukken

Welk luchtbed heb ik nodig?

Het luchtbed dat je gaat aanschaffen, moet vanzelfsprekend wel aansluiten op je gebruikerswensen. Het is verstandig om dit goed in kaart te brengen om te bepalen welk luchtbed je nodig hebt. We helpen je er een handje bij.

Het perfecte opblaasbare bed voor loges

Er zijn diverse soorten luchtbedden verkrijgbaar. Er zijn onder andere hele luxe luchtbedden die met textiel gestoffeerd zijn en zichzelf opblazen, maar deze luxe opties zijn voornamelijk geschikt voor het gebruik thuis. Dit is natuurlijk het perfecte opblaasbare bed voor logees. Je biedt je gasten een comfortabel bed aan. Ze zullen graag bij je blijven slapen.

Lichtgewicht luchtbed voor op vakantie

Als je op vakantie gaat en zelf voor je slaapvoorziening moet zorgen, heb je een ander soort luchtbed nodig. Als je gaat backpacken kun je beter kiezen voor een lichtgewicht luchtbed die niet veel ruimte in beslag neemt in je bagage. Deze luchtbedden zijn van een uitstekende kwaliteit en bieden wel voldoende comfort voor een goede nachtrust want dat is ook noodzakelijk bij dit soort vakanties. Deze luchtbedden moet je zelf oppompen, maar er zijn uitstekende compacte luchtbed pompen voor een luchtbed verkrijgbaar die je kunt aansluiten op je powerbank. Dit is ideaal als iedere gram telt. Als je iets meer ruimte in je bagage hebt kun je kiezen voor een king size luchtbed. Je neemt het comfort van thuis gewoon mee op vakantie. Opzoek naar andere outdoor producten?

Als je het luchtbed het gehele jaar door gebruikt, kan de R-waarde mede bepalend zijn welk luchtbed je nodig hebt.