Flextail Gear

Hét nieuwe outdoor merk wat het leven van de kampeerders net een stuk makkelijk maakt. Flextail Gear is in 2005 opgezet door een aantal outdoor fanaten wie outdoor producten wilde vernieuwen en dat hebben ze gedaan! Ze zijn begonnen met een mini luchtbed pomp welke een enorm succes was op crowdfunding platform Kickstarter. Ze hebben hier enorm veel geld mee opgehaald. Dit konden ze gebruiken voor de productiekosten verdere ontwikkeling van nieuwe gave outdoor producten.

flextail gear logo outdoor

Luchtbed pompen

Na het eerste succes van Flextail Gear zijn ze verder gaan borduren op dit succes. Ze konden de luchtbed pomp nóg beter maken, na jaren van innovatie hebben ze op dit moment 3 luchtbed pompen. De luchtbed pomp Max Pump Plus, welke eigenlijk alles heeft wat je maar wenst. De Max Pump 2, een krachtigere versie van de Max Pump Plus welke ook beter bestand is tegen water en ook als nood powerbank kan fungeren. Én de Light Pump 2, de naam zegt het al, een lichte luchtbed pomp welke 70 gram weegt!

Mini camping lamp Helio

Camping lantaarns

Een logische volgende stap was de Helio camping lamp, welke eveneens enorm veel geld heeft ingezameld doormiddel van crowdfunding. Door de ervaring welke Flextail Gear al had opgedaan hadden ze nu een top product kunnen aanbieden en met alle feedback hebben ze een van de beste en krachtigste camping lantaarns kunnen fabriceren.

Luchtbedden, vacuümzakken

Na deze mooie successen zijn ze langzamerhand het assortiment aan het uitbreiden om de outdoor fanaat compleet van dienst te kunnen zijn. Daarbij horen dus ook luchtbedden en vacuümzakken. Wat de toekomst gaat brengen is nog de vraag, maar het ziet er goed uit door Flextail Gear!

Compressie zakken voor op reis