Hoe kunnen we helpen?
< Terug
Afdrukken

Elektrische luchtbedpomp op vakantie

Onmisbaar, een luchtbed pomp voor op vakantie. Een opblaaspomp maakt je reis een stuk gemakkelijker, snel een luchtbed opblazen, de zwembandjes van je kinderen opblazen, vacuümzakken vacuüm zuigen en ga zo maar door. Daarom denken wij dat je altijd een elektrische luchtbedpomp mee op vakantie moet nemen.

Universele elektrische opblaaspomp

Wanneer je op vakantie gaat telt vaak iedere centimeter en gram, zeker als je op vakantie gaat met het vliegtuig. Het is daarom wel zo handig een universele elektrische luchtbedpomp mee te nemen op vakantie. Als je voor een luchtbed, vacuümzakken en zwembadbandjes 3 verschillende luchtbed pompen nodig hebt zal dat niet bevorderlijk zijn voor de ruimte in je koffer en het gewicht. De opblaaspompjes van Flextail Gear zijn zeker universeel en multifunctioneel te gebruiken. De lichtste luchtbedpomp, de Light pump 2 weegt maar 70 gram! Met dit pompje kun je lucht blazen, dus een luchtbed gemakkelijk oppompen maar ook lucht eruit zuigen, dus bijvoorbeeld gebruiken voor vacuümzakken.

Max Pump plus luchtbedpomp

Naast de Light Pump 2 heb je ook nog de populaire Max Pump Plus en de Max Pump 2, het verschil met deze twee elektrische opblaaspompen ten opzichte van de Light Pump 2 is dat de Light Pump 2 géén interne accu heeft. Je moet dus een powerbank gebruiken om de Light Pump 2 te gebruiken. Dit is dus waarom de pomp zo ligt is, ideaal en perfect voor de echte kampeerder waar elke gram telt. De Max Pump Plus luchtbedpomp heeft wel een interne accu waar je een hoop luchtbedden mee kunt opblazen zonder ondertussen te moeten opladen. De Max Pump 2 is ook een elektrische luchtbedpomp met accu. Maar hier is wat speciaals aan, je kunt namelijk de accu ook gebruiken in noodsituaties als powerbank voor bijvoorbeeld je smartphone of camping lamp. Handig in nood situaties! Wil je een luchtbed pomp optimaal gebruiken, lees dan zeker dit artikel over hoe je het beste je luchtbedpomp kunt gebruiken! Alle luchtbed pomp vergelijken? Kijk dan even bij onze luchtbed pompen overzicht!

Luchtmatras

Een luchtbed pomp kun je natuurlijk gebruiken voor een luchtbed! Maar waarom heb je hier een luchtbed pomp voor nodig? Vaak, wanneer je op een luchtmatras slaapt of uitrust heb je al een hele tocht afgelegd, te voet, per fiets of auto. Vaak is dit toch erg vermoeiend en wat is er dan makkelijk om je luchtbed op te blazen met een klein luchtbedpompje. Scheelt een hoop inspanning en je luchtbed is snel gevuld en klaar om op te liggen dus! Flextail Gear heeft twee luchtmatrassen, de King Size luchtmatras is een zoals de naam al zegt een iets ruimer en comfortabeler bed. Met dit luchtbed licht je net wat hoger van de grond en heeft een R-waarde van 3.3, je blijft dus ook goed warm! Het andere luchtbed is het Light luchtmatras, dit is een dun en extreem licht luchtbed. Met een gewicht van 450 gram is dit een van de lichtere luchtbedden verkrijgbaar, met een R-waarde van 1,8 is dit een top luchtmatras voor in de zomer of in een warm land waar iedere gram telt!

Opblaasbed voor kamperen

Hierboven zie je de Max Pump Plus met het King Size luchtbed, wanneer je lekker hebt geslapen of uitgerust kun je gemakkelijk met de vacuüm zuig functie het luchtbed leeg pompen en op naar de volgende bestemming! Nog niet zeker welk luchtbed je nodig hebt? Lees dan zeker het artikel waar we je uitleggen welk luchtbed je nodig hebt!

Vacuümzakken

Onmisbaar als je op vakantie gaat met een koffer of tas waar ruimte erg belangrijk is, vacuümzakken! Met een vacuümzak kun je gemakkelijk tot 50% extra aan kleding meenemen, wie wilt dat nou niet?! Let er natuurlijk wel op dat het gewicht (helaas) gelijk blijft. Hoe werken vacuümzakken? Vrij simpel, pak wat kleren welke je vacuüm wilt zuigen, vul de vacuümzakken met deze kleren. Sluit de strip af met het meegeleverde clipje. Gebruik de luchtbed pomp om de vacuümzakken vacuüm te zuigen. En voilà, een plat pakketje met je kleren. Natuurlijk kun je dit ook thuis gebruiken, met bijvoorbeeld kussen en dekens. Wil je er alles uit halen en weten wat je het beste kunt doen met vacuümzakken, lees dan dit artikel!

vacuum zakken vacuum gezogen

Zwembandjes, opblaasboot, flamingo én opblaaskrokodil

Het leukste onderdeel is toch wel de opblaas dingen zoals de opblaasboot, opblaaskrokodil én de flamingo! Ga je naar het strand, en dan moet je nog heel die flamingo opblazen, met een mini luchtbed pompje is dit zo gedaan! Ook kun je snel en gemakkelijk de zwembandjes van je kind opblazen zodat ze veilig het zwembad in kunnen. Wel zo een gerust gevoel. Ga je terug, dan kun je ze ook snel leeg pompen zonder gedoe. De meeste luchtbed pompen worden geleverd met alle nodige opzetstukken, je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet het juiste opzetstuk hebt voor dat ene luchtbed of opblaaskrokodil!