Elektrische luchtbedpomp

Een elektrische luchtbed pomp is erg handig wanneer je veel moet opblazen. Een luchtbed bijvoorbeeld heeft veel lucht inhoud en wanneer je dit met je longen moet doen is dit best zwaar en ben je er ook nog even mee bezig. Een luchtbed pomp is dan wel dé oplossing. Binnen no-time is je luchtbed, flamingo of rubberbootje opgeblazen en klaar voor gebruik.

Het nadeel van een luchtbed pomp welke elektrisch is vaak dat deze erg zwaar en lomp zijn. Ze hebben een accu en nog een stroomkabel zodat je de pomp overal kunt gebruiken. Maar als je aan het kamperen bent, er geen stopcontact is en de batterij van de pomp leeg is heb je er alsnog niks aan. De Flextail Gear elektrische luchtbedpompen zijn dan dé uitkomst.

Een luchtbed pomp van Flextail Gear is namelijk compact, extreem licht, gemakkelijk op te laden en handig in gebruik. Zo is de lichtste elektrische pomp, de Light Pump 2 maar 70 gram. Deze pomp kun je gebruiken met een pokerbank en je kunt tientallen luchtbedden opblazen! Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld de Max Pump 2 welke een ingebouwde batterij heeft. Hiervoor heb je dus niks nodig en kun je direct mee aan de slag. Is tijdens het kamperen toevallig je telefoon leeg en wilde moest je net een belangrijk telefoontje plegen? No problemo, de ingebouwde batterij kun je ook gebruiken als nood powerbank voor bijvoorbeeld je smartphone!

Elektrische luchtbedpomp voor thuis en op reis!

Elektrische opblaaspomp?

Er zijn verschillende luchtpompen, zo heb je bijvoorbeeld handpompen of voetpompen. Hiervoor heb je geen stroom nodig maar deze nemen stiekem nog best veel ruimte in beslag. Denk dus bij aankoop van een luchtpomp goed erover na wat je precies van plan bent en waarvoor je de luchtbed pomp vooral wilt gaan gebruiken. Weten hoe je een elektrische luchtbed pomp het beste kan gebruiken? Lees dan dit artikel!

Luchtpomp voor luchtbed

Om zelf een heel luchtbed op te blazen is misschien wat ambitieus. Naast het feit dat het wel even duurt voordat je een opblaasbed helemaal opgeblazen hebt ben je daarna ook helemaal bekaf. Ga je ook nog eens kamperen op een warme tropische plek? Dan is het opblazen helemaal zwaar. Dan is het zeker niet onverstandig om een handig luchtbed pompje te gebruiken voor je luchtbed!

Luchtbed pomp nodig voor op reis?

Max Pump Plus elektrische luchtbed pomp

De best verkochte elektrische luchtbed pomp van Flextail Gear is de Max Pump Plus. Dit is een compacte pomp, met een accu van 3600 mAh en wordt geleverd met verschillende opzetstukken. Tevens is de pomp verkrijgbaar in het oranje, grijs en oranje.

Deze pomp is erg interessant gezien het kleine formaat en de power wat eruit de pomp komt. Deze pomp kan zowel opblazen als vacuüm zuigen en is dus multifunctioneel te gebruiken.

Batterij van de Max Pump Plus leeg? Dan laadt je deze gemakkelijk op door een telefoon Micro-USB kabeltje welke gratis is mee geleverd. Geen stroompunten in de buurt? Dan kan je een powerbank gebruiken en is je luchtbed pomp zo weer opgeladen en klaar om te pompen!

Elektrische luchtpomp van Flextail Gear
Welke luchtbed pomp elektrisch kopen?

Er zijn dus tal van luchtbed pompen verkrijgbaar maar welke kan ik dan het beste kiezen? Dat hangt ervan af waar je deze voor gaat gebruiken. Waar je op moet letten bij het kopen van een elektrische luchtbed pomp zijn de 3 volgende dingen: Het gewicht van de pomp, de accu duur van de pomp, of de luchtpomp ook een vacuüm functie heeft, de IPX waarde en welke opzetstukken meegeleverd worden.

Gewicht: Gewicht is vooral belangrijk wanneer je zelf de pomp mee moet sjouwen, gebruik je de pomp alleen voor thuisgebruik dan is het gewicht wat minder belangrijk.

Accu: Voor de accu geldt eigenlijk hetzelfde als voor het gewicht. Ben je van plan de pomp op reis te gebruiken, dan is de accu duur zeker niet onbelangrijk. Gebruik je de elektrische luchtbed pomp voor thuis, dan is de accu duur iets minder belangrijk.

Vacuüm functie: Een handige functie welke je op het eerste oog niet zo belangrijk lijkt maar welke erg van pas kan komen. Met de vacuüm functie kun je namelijk gemakkelijk bijvoorbeeld een luchtbed weer leeg pompen, of vacuüm opbergzakken vacuüm zuigen.

IPX:IPX waarde kan soms belangrijk zijn, kan de luchtbedpomp wel of niet tegen een spatje regen? Wanneer je gaat kamperen kan het handig zijn als dit wel het geval is!