Hoe kunnen we helpen?
< Terug
Afdrukken

Wat kun je met een camping lantaarn?

Soms vragen mensen zich wel eens af, waarom een camping lantaarn? Voor anderen is het vanzelfsprekend. Ben je van plan een camping lantaarn te kopen dan is het toch wel handig om te weten wat je er mee kunt doen en wat je er aan hebt. De eerste en toch wel belangrijkste reden voor een camping lantaarn is licht. De echte die hard kampeerders zullen misschien hun voorkeur geven voor een zelf aangemaakt kampvuur maar niet overal is dit toegestaan en soms heb je ook niet alle middelen om een vuurtje te maken. Dan is een camping lantaarn toch een geweldige oplossing. Kampeer lampen kun je, afhankelijk van wat voor soort lampen het zijn multifunctioneel gebruiken. Als voorbeeld nemen we de Helio camping lamp van Flextail Gear, een kleine krachtpatser welke extreem multifunctioneel is! Opzoek naar andere outdoor producten?

Tentlamp

De meeste échte kampeerders kiezen toch altijd voor een tentje, dan is een camping lantaarn welke onder andere te gebruiken is als tentlamp toch wel ideaal. Tentverlichting is er om de tent van binnen maar ook van buiten als nodig te kunnen verlichten. Een tentlamp moet dus gemakkelijk vast te maken zijn aan bijvoorbeeld de zijwant van je tent, of neer te zetten zijn. Daarbij is het wel zo handig dat de lamp voldoende Lumen licht geeft om je hele tent te verlichten. Wat ook wel wenselijk is zouden verschillende lichtstanden zijn. Als je namelijk ‘s nachts eruit moet is het wel zo fijn dat je niet meteen verblind word door fel licht.

tentlamp Helio camping lantaarn

Hanglamp

Een camping lantaarn gebruiken als hanglamp is ideaal. Je kampeer lamp staat niet in de weg en omdat de lamp hangt kan deze een groot oppervlak belichten. De Helio camping lantaarn is onderste boven op te hangen waardoor je de lamp maximaal kan benutten. Dit is alleen niet het geval bij alle lampen, let hier dus bij op bij het aanschaffen!

Tafellamp

Het ultieme gevoel is toch wel om gezellig met z’n alle aan de tafel te kunnen eten of een potje te kaarten. Hiervoor heb je uiteraard wel licht nodig. Kaarsjes overleven het vaak niet met de wind en geven te weinig licht. Een camping lamp is dan zeker de oplossing. Zet de lamp op de tafel en je hebt gegarandeerd genoeg licht om je kaarten in te zien en een gezellig potje te kaarten!

Zaklantaarn

Sommige camping lantaarns kun je ook gebruiken als zaklantaarn, dit is vaak een extra optie voor noodgevallen. Desondanks is het zeker geen onnodige luxe als je een keer de tent uit moet en je echte zaklantaarn zoek is!

Noodgevallen S.O.S.

Een handige optie op de Helio lantaarn en ook op een aantal lantaarns, de S.O.S. functie. Dit is een ingebouwde functie welke gaat knipperen zodat je op afstand kunt laten weten dat er iets aan de hand is en om hulp kunt vragen. Handig functie welke wel eens je leven kan reden!

Nog vragen? Stel ze gerust! Check onze contact pagina en stel je vraag.