Hoe kunnen we helpen?
< Terug
Afdrukken

Vacuümzakken voor op wintersport

Ga je binnenkort op wintersport vakantie en heb je ruimte te kort? Tijd om vacuümzakken te bestellen! Dan zijn de vacuümzakken van Flextail Gear zeker een uitkomst. Met de vacuümzakken bespaar je tot meer dan 50% aan ruimte. Verander je dikke ski/snowboard jassen en kleding in een dun pakketje welke gemakkelijk in je koffer of tas gaat!

Ruimte besparen

Vele wintersporters kennen het probleem, ski en snowboard kleding neemt veel ruimte in beslag, zeker als je een extra jas of broek bij hebt. Als je met het vliegtuig gaat moet je zelfs extra betalen voor meer ruimte en een ski box op de auto is ook niet optimaal. Met compressiezakken los al deze problemen op.

In de Flexbag vacuümzakken van Flextail Gear van 80×60 centimeter passen gemakkelijk 3 dikke ski jassen in één vacuümzak. Met een beetje passen en meten kan er nog een broek of jas bij. De vacuümzakken komen het beste tot zijn recht bij het gebruik van dikke kleding. Logisch want daar zit veel lucht tussen welke je er allemaal uit kunt zuigen.

Hoe werkt het?

Vacuümzakken voor op reis zijn vrij gemakkelijk in gebruik, met een beetje logisch nadenken kom je al erg ver. Speciaal voor de wintersporters hebben we een voorbeeld gemaakt met hoeveel ruimte je kunt besparen wanneer we 3 ski jassen gebruiken.

  1. Ski/snowboard kleding in de tas doen (TIP: vouw de kleding naar binnen toe zodat je de vacuümzak als een mooi pakketje leeg kunt zuigen!)
  2. Sluit de vacuümrits aan de zijkant doormiddel van het clipje of met je handen. Het makkelijkste is om met twee vingers van de ene naar de andere kant de zak dicht te knijpen.
  3. Draai de dop op de bovenkant van de Flexbag ervan af, en plaats een stofzuiger of luchtbed pompje op de luchtaansluiting.
  4. Zet de stofzuiger of luchtbed pomp aan en vorm de vacuüm zak naar wens. (TIP: leg de vacuümzak al in de koffer of tas waar de vacuümzak in zal moeten, dan kun je optimaal de ruimte gebruiken.
  5. Als het goed is zal de vacuümzak nu helemaal vacuüm zijn, en naar wens gevormd zijn. Haal de stofzuiger of luchtbed pomp los. Je hoeft je niet druk te maken dat de zak direct vol loopt met lucht want het de luchtinlaat/uitlaat is zo gemaakt dat de vacuümzak niet vol kan lopen met lucht.
  6. Draai de dop er weer op om de vacuümzak helemaal af te sluiten zodat er zeker geen lucht meer bij kan.

vacuumzakken wintersport jassen en kleding vacuum

Wanneer je ski of snowboard vakantie is afgelopen ga je op dezelfde manier dit stappenplan af. Het kan zijn dat je niet de mogelijkheid hebt om een stofzuiger te gebruiken in je huisje, appartement of hotel. Dan raden we je aan een van deze luchtbed pompen te gebruiken. Deze worden geleverd met de juiste opzetstukken om je vacuümzak optimaal te gebruiken!

Extra handig

Vacuüm zakken voor op reis zijn enorm handig! Naast dat je enorm veel ruimte bespaart in je koffer of tas kan je tas ook niet meer nat worden. Daarbij is alle lucht uit de vacuümzakken wat betekent dat je ze deze niet meer ruikt. Altijd fijn als er je er flink in hebt getranspireerd of er tijdens het aprés skiën bier over is gekomen.

Wil je vacuümzakken bestellen voor op reis of thuis? Kijk dan bij GadgetBusiness.nl voor al onze vacuüm opbergzakken. Bekijk hier onze vacuüm zakken voor kleding mét bundelkorting!