Hoe kunnen we helpen?
< Terug
Afdrukken

Hoe moet je een vacuüm zak leeg zuigen op vakantie?

Ga je op vakantie en kom je kofferruimte te kort? Dan is het aan te raden om een vacuüm zak te gebruiken. Hiermee win je zo’n 50% aan ruimte! Vacuüm zakken zijn heel handig om leeg te zuigen, ook als je op je vakantiebestemming bent en je koffer moet inpakken voor de terugreis.

Als je wat beperkt bent in kofferruimte, moet je slim zijn. Wist je dat je ook een groot deel aan lucht aan het vervoeren bent als je op reis gaat? Door het gebruik van vacuüm zakken win je heel veel ruimte in je backpack of koffer. Je onttrekt immers alle lucht en houdt zo een veel compacter geheel over. Het onttrekken van lucht doe je eenvoudig en snel door het gebruik van een stofzuiger…. voor de heenreis dan. Voor de terugweg zijn er andere manieren.

Opbergzakken vacumeren als je op vakantie bent

We snappen natuurlijk dat je géén stofzuiger meeneemt op vakantie. Gelukkig zijn er andere eenvoudige manieren om je opbergzakken te vacumeren als je op vakantie bent. Je moet immers ook een keer terug en als het goed is heb je dan al je vacuümzakken al open gehad.

Het meest eenvoudige is het gebruik van een elektrische luchtbed pomp met vacuüm functie. Deze luchtbed pomp is tegenwoordig verkrijgbaar in een zeer compact formaat en (via een micro USB-oplaadkabel) op te laden met behulp van een powerbank. Daarnaast kun je altijd het lucht er “uitrollen” als je zéér primitief op vakantie gaat.

Zelfs als je op een echte safari gaat in de natuurparken van Afrika kun je een gebruik maken van het gemak van een vacuüm zak. Vacuüm zakken zijn immers te gebruiken voor diverse toepassingen. Let dan wel op dat je kiest voor de juiste opbergzak. Lees hier welke compressiezakken er zijn en hier waar je op moet letten bij de aankoop van vacuüm zakken. Wil je vacuümzakken bestellen voor op reis of thuis? Kijk dan bij GadgetBusiness.nl voor al onze vacuüm opbergzakken.