Gebruiksaanwijzing luchtbed pomp Max Pump Plus

De luchtbed pomp van Flextail Gear is een van de kleinste maar krachtigste welke verkrijgbaar is. Daarbij is het ook een van de meeste simpelste luchtpompen. Er zit namelijk maar 1 knop op. Aan de zijkant vind je deze aan/uit knop en een zijde ernaast vind je de luchtuitlaat. Bovenop de luchtbed pomp vind je de luchtinlaat. De luchtinlaat is niet standaard voor zo een kleine maar krachtige luchtbed pomp, deze is namelijk om vacuüm te zuigen. Denk aan vacuümzakken maar ook bijvoorbeeld je opblaasbare zwembad ring.

Gebruiken thuis, onderweg en op reis

Zoals aangegeven telt de Max Pump Plus maar 1 knop, met deze ene knop zet je de luchtbed pomp aan. De pomp heeft maar één blaas stand en dat is gewoon snel oppompen in het geval van een luchtbed. Met de luchtpomp van Flextail Gear kan je eigenlijk alles wat je maar kan bedenken opblazen, luchtbedden, zwembadringen, opblaasbare flamingo’s, een zwembadje en zelfs een bootje! Wat helaas niet kan zijn voetballen, hiervoor heb je namelijk een speciale pin aansluiting nodig welke niet op de pomp past.

Elektrische luchtpomp van Flextail Gear

De Max Pump Plus wordt geleverd met diverse opzetstukken om al je opblaasbare spullen op te blazen. Deze duw je als het ware op de uitlaat aansluiting van de Max Pump Plus zoals op de afbeelding.Wanneer je vacuüm zakken vacuüm wilt zuigen of een luchtbed ring leeg wilt pompen zet je de opzet stukken op de luchtinlaat op de bovenkant van de luchtbed pomp.

Opladen

De luchtbed pomp wordt geleverd met een Micro-USB oplaadkabel. De Micro-USB kabel steek je in de Max Pump Plus waarvan je de aansluiting iets onder de aan en uit knop vind. De andere kant van de oplaadkabel is een USB aansluiting welke je in je telefoon oplader, laptop of powerbank kunt stoppen.

Nog vragen? Stel ze gerust! Check onze contact pagina en stel je vraag.