Hoe kunnen we helpen?
< Terug
Afdrukken

Gebruiksaanwijzing luchtbed pomp Light Pump 2

De Light Pump 2 luchtbed pomp van Flextail Gear is toch een speciaal geval als je deze vergelijkt met de Max Pump Plus en Max Pump 2. Deze luchtpomp is namelijk IPX7 gekeurd en weegt maar 70 gram. Dit is extreem licht als je dit vergelijkt met alle andere verkrijgbare luchtbed pompen. Hoe dit kan? Er zit geen accu in en eigenlijk is dat nog best fijn. De pomp werkt op stroom van bijvoorbeeld een powerbank, welke je vrijwel altijd bij hebt als je op reis bent.

luchtbed pomp Light pump 2 Flextail Gear

Thuis gebruik en op pad

De Light Pump 2 is gemaakt voor de echte kampeerder, waar iedere gram telt. Toch is de luchtbed pomp ook prima te gebruiken voor in en rondom huis. De pomp is enorm compact dus wanneer je deze niet gebruikt berg je deze ook gemakkelijk op. Toch komt dit pomp echt tot zijn recht bij de echte avonturier en kampeerder. Wanneer de pomp in je tas zit merk je niet eens dat je een luchtbed pomp bij je hebt maar als je het luchtbed wil op pompen is het toch een hele verademing dat deze toch in je tas zit. Of bijvoorbeeld je vacuüm zakken leeg wil zuigen.

Opladen en IPX7

Hoe werkt de Light Pump dan precies en hoe zet ik hem aan? Deze luchtbed pomp heeft zoals aangegeven geen accu. Je dient de pomp dus met een powerbank te gebruiken. Een andere mogelijkheid is de pomp aan te sluiten met een telefoonkabel welke weer verbonden is met het stroom. Maar op reis zal je toch gebruik moeten maken van een powerbank. Als je eenmaal de pomp aangesloten hebt aan een volle powerbank is het eigenlijk een gewone luchtbed pomp. De aan knop en blazen maar. Aan de zijkant vind je de lucht uitlaat voor op te blazen, bovenop de Light Pump 2 vind je de lucht inlaat voor vacuüm zuigen van bijvoorbeeld vacuümzakken. De pomp wordt standaard geleverd met opzetstukken om eigenlijk al je opblaasbare dingetjes op te kunnen blazen. De Light Pump 2 is IPX 7 gekeurd! Geen idee wat IPX betekend? Check dan even het artikel over IPX

Nog vragen? Stel ze gerust! Check onze contact pagina en stel je vraag.