Vacuüm opbergzakken

Je gaat op vakantie en hebt wéér teveel kleren klaar gelegd op vakantie maar wilt toch graag alles meenemen, helaas past het alleen niet in je koffer. Maar daar is de vacuüm zak voor uitgevonden! Bespaar enorm veel ruimte door alle lucht eruit te pompen. Er zijn verschillende opbergzakken verkrijgbaar waar de kwaliteit erg varieert. Sommige vacuüm zakken zijn namelijk al na 2 keer gebruiken ‘lek’. Let er dus goed op dat je een opbergzak koopt van de juiste kwaliteit.

Oprol vacuümzak?

Je hebt twee verschillende compressiezakken, opbergzakken waar je al je kleding in doet en vervolgens oprolt en hiermee zoveel mogelijk lucht eruit perst. Of een vacuüm zak welke je leegzuigt met een stofzuiger of luchtbed pomp. Het voordeel van een oprol vacuümzak is dat je hier geen stofzuiger of pomp voor nodig hebt en je deze dus overal waar je ook maar bent kunt gebruiken. Helaas zijn oprol opbergzakken minder effectief en kun je minder lucht eruit halen dan wanneer je een stofzuiger of luchtbed pomp gebruikt.

vacuum gezogen kleding vacuumzak

Een vacuüm zak welke je moet leegpompen met een stofzuiger of een elektrische luchtbedpomp zorgt daarentegen ervoor dat je tot meer dan 50% aan ruimte kunt besparen. Zoals je kunt zien op bovenstaande foto kun je enorm veel ruimte besparen. Ook kun je opbergzakken ideaal gebruiken voor bijvoorbeeld dekens. Plus dat een vacuümzak ervoor zorgt dat je kleding vrij van stof, vocht, schimmel en andere vieze geurtjes blijven. Wel raden we af om overhemden vacuüm te zuigen omdat er een kans bestaat dat deze gaan kreukelen.

Voor en nadelen

  • Bespaar 50% aan ruimte in je koffer
  • Geen last van geur, stank, motten, water
  • Goedkoop
  • Kreukels
  • Luchtpomp of stofzuiger nodig

Waarvoor is een kleding opbergzak goed te gebruiken?

Vacuüm zakken zijn ideaal voor als je op reis gaat en ruimte wilt besparen of in huis ruimte wilt besparen. Je kunt vacuüm zakken het beste gebruiken voor kleding en beddengoed, denk hierbij aan kussens en dekens. Let er wel op dat als je vacuüm zakken mee neemt op reis het handig is dat je een luchtbed pomp bij hebt of een stofzuiger kunt gebruiken! Ook zijn vacuümzakken perfect te gebruiken voor op wintersport, daar lees je in het artikel over vacuumzakken gebruiken voor op wintersport meer over!

Wil je vacuümzakken bestellen voor op reis of thuis? Kijk dan bij GadgetBusiness.nl voor al onze vacuüm opbergzakken. Gauw een paar vacuüm opbergzakken kopen voor op reis? Bestel dan hier de Flexbag vacuumzakken van 80×60 centimeter van Flextail Gear!