Hoe kunnen we helpen?
< Terug
Afdrukken

Waar moet je rekening mee houden bij de aankoop van een luchtbed pomp?

Als je op zoek gaat naar een luchtbed pomp, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. In dit artikel vertellen we hier meer over zodat je een aankoop doet waar je echt wat aan hebt. Daarnaast geven we je een handige tip over een pomp die aan alle eisen voldoet.

Bij het uitkiezen van een geschikte luchtbed pomp (of andere spullen die je van lucht moet voorzien), moet je even rekening houden waar je de pomp voor gaat gebruiken en wanneer. Je zult immers een hele andere keuze maken als je op vakantie bent en onder relatief primitieve omstandigheden je luchtbed moet opblazen dan als je thuis logees op een opblaasbed wilt laten overnachten en van alle gemakken voorzien bent.

Hou rekening met je gebruikers wensen bij de aankoop van een pomp voor een luchtbed

Als je wilt weten welke soorten luchtbedpompen op de markt zijn, verwijzen we je graag door naar het artikel dat je elders op onze website vindt waarin we de diverse soorten pompen voor een luchtbed beschrijven.

Voordat je een elektrische luchtpomp voor een luchtbed gaat kopen, is het goed om je gebruikers wensen even in kaart te brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de beschikbaarheid van stroom op de plek waar je het luchtbed gaat gebruiken, de beschikbare ruimte op deze locatie en of je ook je luchtbed leeg wilt zuigen. Ook handig wanneer je vacuümzakken gebruikt!

luchtbedpomp opladen

De ideale elektrische pomp voor op vakantie

Als je de luchtbed pomp gebruikt op vakantie ben je misschien beperkt in de hoeveelheid bagage die je mee kunt (en wilt) nemen. In dat laatste geval moet je kiezen voor een compacte pomp die licht is van gewicht en makkelijk te voorzien is van stroom. Daarnaast is het goed als deze pomp je niet in de steek laat als de weerssituatie dit wel doet. De Light Pump 2 van Flextail Gear voldoet zeker aan al deze eisen. Op de pagina van deze luchtbed pomp vind je méér informatie over deze handige gadget! Andere outdoor producten kopen?

Andere luchtbed pomp bestellen? Kijk dan bij onze luchtbed pompen! Nog vragen? Stel ze gerust! Check onze contact pagina en stel je vraag.