Hoe kunnen we helpen?
< Terug
Afdrukken

Verschillende soorten powerbanks

Powerbanks, ze kunnen soms je leven redden als je telefoon bijna leeg is maar er is enorm veel keuze. Welke soorten powerbanks zijn er nou precies en waar moet ik onderscheid tussen maken?

Powerbank voor telefoons en tablets

De meest voorkomende powerbanks zijn bedoeld voor je telefoon en tablet. Dit betreft over het algemeen compacte powerbanks welke tussen de 1.000 en 20.000 mAh aan accu hebben. Het doel van deze powerbanks is dus het opladen van je telefoon of tablet, je zal dus gewoonlijk één of enkele telefoon aansluitingen vinden welke je kunt aansluiten op je telefoon door middel van een laadkabel.

Powerbnak laadt telefoon op

Powerbank voor laptops

Laptops verbruiken meer stroom dan telefoons en tablets. Hier zijn dus ook speciale powerbanks voor met meer capaciteit en meer aansluit mogelijkheden. Powerbanks voor laptops zijn ook een stuk prijziger omdat de laadcapaciteit een stuk hoger ligt.

Powerbank voor grote elektrische apparaten

Wil je een grote reserve accu of ga je kamperen en zeker zijn dat je genoeg stroom hebt? Dan kun je kiezen voor de echt grote powerbanks welke richting de 200.000 mAh hebben. Met zo een hoeveelheid aan stroom kun je zeker even in the middle of nowhere toch genieten van wat stroom!