De perfecte luchtbed pomp voor iedere vakantie

Heb je al vakantieplannen gemaakt? Dan zul je ook begonnen zijn met na te denken wat je allemaal mee gaat nemen. Als er één item is die niet in je bagage mag ontbreken is dat de Max Pump Plus wel. Dit is dé perfecte luchtbedpomp voor iedere vakantie, wat je bestemming ook is en wat je plannen ook zijn. Daarom brengen we dit item graag even onder je aandacht.

Er zijn van die gadgets die zó handig zijn, dat je ze voor meerdere zaken kunt gebruiken. De Max Pump Plus is hier een duidelijk voorbeeld van. Deze gadget staat op onze website beschreven als luchtbedpomp, maar kan ook goed van pas komen als je helemaal niet op een luchtbed gaat slapen.

Elektrische luchtpomp boot opblazen Max Pump Plus luchtbed pomp
Elektrische luchtpomp

Multifunctionele luchtbedpomp voor op vakantie

De Max Pump Plus is dé perfecte multifunctionele luchtbedpomp voor op vakantie. Deze elektrische pomp is voorzien van een accu waarvan je urenlang gebruik kunt maken zonder deze te moeten opladen. Je hoeft dus géén stroompunt te zoeken om de pomp te gebruiken, je hoeft niet te lopen stoeien met draden en (voor veel mensen wel belangrijk als ze op vakantie zijn) je hoeft geen arbeidsintensieve inspanning te leveren om de pomp te gebruiken.

Maar waar gebruik je deze pomp allemaal voor?

Als we dat uitleggen begrijp je waarom we zo enthousiast zijn over deze multifunctionele pomp.

Je kunt deze pomp uiteraard gebruiken om je luchtbed op te pompen maar als je naar een recreatiepark of hotel gaat, slaap je helemaal niet op een luchtbed!

Ook dan is het toch handig om deze pomp mee te nemen.

Ga je lekker op het meer dobberen in een rubberboot, heb je een opblaasbare strandstoel of spelen je kinderen graag met opblaasdieren in het zwembad? Om deze voorzieningen van lucht te voorzien heb je toch een handige pomp nodig. De Max Pump Plus is één van de krachtigste en constante pompen ter wereld. De pomp heeft een capaciteit van 3600mAh en een blaasvermogen van zo’n 90 liter per minuut. Je kunt met één accu wel 20 luchtbedden oppompen en bijna voor het hele recreatieparadijs een opblaasdier in de gewenste vorm brengen! De pomp is voorzien van diverse opzetstukken.

Handige pomp voor een luchtbed als je beperkt bent in bagageruimte

Ga je helemaal niet genieten van de luxe van een hotel of recreatiepark maar ga je backpacken, op fietsvakantie of op safari? Dan is deze pomp zeker handig.

De Max Pump Plus neemt immers zeer weinig ruimte in beslag. Deze pomp zou letterlijk zelfs in je broekzak passen. Deze pomp is (met 170 gram) zelfs lichter dan de gemiddelde smartphone. De pomp is IPX4gekeurd en dat is wel handig om te weten als de weersituatie niet helemaal mee zit. Daarnaast is deze pomp met één druk op de knop te bedienen. Eenvoudiger kunnen we het niet maken.

vacuumzak luchtpomp vacuum zuigen

Functionele pomp die ook vacuüm kan trekken

Het mooie van deze krachtige pomp is dat deze niet alleen kan blazen, maar ook vacuüm kan trekken. Iedereen herkent wel de situatie dat een uitgepakt luchtbed, flamingo of strand fauteuil wel makkelijk uitde verpakking ging, maar dat het veel lastiger is om deze weer inde verpakking te stoppen. Met deze pomp haal je echt alle lucht eruit en zul je dit probleem niet hebben.

Deze vacuüm functie is natuurlijk ook handig als je je koffer gaat inpakken en je erachter komt dat je eigenlijk meer bagage zou willen meenemen dan de ruimte in de koffer toelaat. Je kunt je koffer veel efficiënter inpakken als je je bagage in een vacuüm zak doet. Deze handige vacuum zakken kun je thuis vacuüm trekken met de stofzuiger, maar hoe doe je dat als je de koffer moet inpakken als je terug naar huis gaat?

De perfecte pomp voor iedere vakantie

Als je het bovenstaande leest zul je direct begrijpen dat de Max Pump Plus dé perfecte pomp is voor iedere vakantie. Wat je bestemming ook is en wat je plannen ook zijn. De pomp zit verpakt in een handige meeneemtas. Om je het nóg makkelijker te maken…… Toch liever een andere luchtbed pomp bestellen? Kijk dan bij onze luchtbed pompen!