Een goede action cam kopen voor de wintersport!

Het wintersport seizoen is weer begonnen! Enorme hoeveelheden sneeuw zijn er gevallen in de Alphen. Maar natuurlijk moet alles scherp vastgelegd worden op beeld. Waar moet je op letten bij het kopen van een action cam? Wij van GadgetBusiness.nl zoeken het voor je uit!

Wat is een action cam en wat kun je er mee?

Een action cam is een kleine video camera welke met name wordt gebruikt tijdens sporten, reizen of andere bezigheden. Meestal zijn ze vaak erg compact met verschillende mogelijkheden om de camera te bevestigen op bijvoorbeeld een helm of statief. De huidige action camera’s zijn meestal minimaal full HD. Ook zijn de meeste actie camera’s voorzien van beeldstabilisatie. Dit voorkomt dat je een schokkerig beeld krijgt als je bijvoorbeeld aan het skiën bent.

Met een action cam kun je filmen en foto’s maken, soms zitten er ook nog speciale functies op. Denk bijvoorbeeld aan time lapse video’s of wide angle beelden. Als je eenmaal de gefilmd hebt of foto’s hebt gemaakt kun je ze meestal gemakkelijk aansluiten op bijvoorbeeld de tv of computer.

Mokacam_action_cam_kopen_4K

Welke action cam’s zijn er?

Er zijn op dit moment redelijk wat actie camera’s verkrijgbaar. De meest bekende is toch wel de GoPro. Hierna volgen de action-cam’s van Sony en TomTom. Naast deze bekendere merken is er sinds kort nog een andere concurrent bijgekomen. De Mokacam, een nieuw merk welke meer dan $1.000.000 dollar heeft opgehaald met de Mokacam 4K op IndieGoGo.

Uiteindelijk zijn en werken alle actie camera’s hetzelfde, ze zijn compact, kunnen filmen en foto’s maken en zijn redelijk prijzig. Bij het kopen van een action cam zijn er een aantal dingen waar je goed op moet letten: de beeldkwaliteit van de camera, hoelang je kunt filmen of er andere accessoires op passen en welke functies de actie camera allemaal heeft.

De Mokacam Alpha S V.S. de GoPro Hero 5

Action_cam_kopen_GoPro_mokacam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom duur kopen als het ook goedkoper kan?

De Mokacam action camera’s zijn een stuk voordeliger in prijs vergeleken met de GoPro’s. Daarnaast vinden wij kwaliteit van het beeld een stuk beter en warmer overkomen maar dat is onze mening natuurlijk! Wat wel handig is, de Mokacam is enorm klein, filmt langer met de gave opklikbare batterij en past ook op alle GoPro accessoires. Natuurlijk wordt de Mokacam geleverd met een oplaadkabeltje, liever een iets langere oplaadkabel? Kijk dan even bij al onze andere oplaadkabels.

Direct jouw action cam bestellen?