Op vakantie? Maak gebruik van het gemak van een vacuümzak

Ga je eerdaags lekker op vakantie? Dat is natuurlijk een heerlijk vooruitzicht, maar er staat je wel eerst een uitdaging te wachten: de koffer inpakken. Dit is soms niet makkelijk als je géén gebruik maakt van het gemak van een vacuümzak. Hoe dit precies zit vertellen we je in deze blog.

Als je op vakantie gaat wil je soms nét even wat meer mee dan de ruimte in je koffer toelaat.

Veel mensen zullen dit ongetwijfeld herkennen want het zorgt vaak voor de eerste vakantiestress. Die koffer moet toch dicht kunnen en ook de handbagage zit al vol……

Hoe los je dit op?

Ga je kleding thuis laten die je eigenlijk gewoon mee wilt hebben en welk shirt, jeans of blouse laat je dan achter? Veel vakanties beginnen met een dilemma, maar wel een dilemma dat eigenlijk niet nodig is als je hebt ontdekt hoeveel ruimte je kunt winnen met een vacuümzak. Bestel hier direct jouw vacuümzakken voor op reis!

Waarom je niet zonder vacuümzakken kunt als je op vakantie gaat

Er zijn weinig mensen die met een half gevulde koffer op vakantie gaan.

De meeste koffers zijn tot op de laatste vierkante centimeter gevuld en worden ingepakt totdat de laatste gram van het toegestane gewicht bereikt is.

De meeste mensen gebruiken allerlei creatieve manieren om de ruimte zo efficiënt mogelijk te vullen. Zo worden strandhanddoeken uitgevouwen meegenomen, de handbagage gebruikt om wat kleiner textiel in mee te kunnen nemen en de sokken in de schoenen gestopt (zelfs dan gaat je koffer vaak niet dicht!).

Dit zijn best creatieve oplossingen, maar echt handig is het niet. Het is natuurlijk heel vervelend om tussen je ondergoed of zwemspullen je paspoort uit je handbagage te moeten vissen. Daarnaast is het niet hygiënisch om je schone sokken in je schoenen te moeten vervoeren. Hier zijn veel betere (lees: schonere) oplossingen voor.

Dit zijn slechts een paar redenen waarom je niet zonder vacuümzakken kunt als je op vakantie gaat. De belangrijkste reden staat hieronder.

Ontdek het gemak van een vacuümzak

Wist je dat als je je koffer aan het inpakken bent dat je de bagage voor een groot gedeelte aan het vullen bent met lucht? Dit besef je je in eerste instantie misschien niet maar dat is wel zo. Je bent een heleboel lucht aan het verplaatsen ook al zit je koffer nog zo vol.

Dit zul je zeker ontdekken als je het gemak van een vacuümzak hebt ontdekt.

Met een vacuümzak kun je tot wel 50% aan ruimte besparen door simpelweg alle lucht eruit te halen! Je bent in één keer van het dilemma welk shirt, jeans of blouse je achter gaat laten af. Je neemt gewoon allés mee!

kleding vacuum gezogen in een koffer

De voordelen van vacuümzakken

Het gebruik van vacuümzakken heeft zeer veel voordelen.

  • Allereerst is er natuurlijk het grote voordeel dat je hiermee veel ruimte wint.
  • Je bent niet meer bezig met het verplaatsen van lucht.
  • Daarnaast blijven alle spullen schoon en netjes.
  • Je hoeft je geen zorgen te maken dat je spullen nat of vies worden als er iets uit je toilettas is gaan lekken of als je koffer buiten in de regen staat en niet waterdicht is.

Een vacuümzak is eenvoudig in het gebruik. Na het vullen van de vacuümzak kun je deze afsluiten met de bijgeleverde clips. Als de vacuümzak goed dicht zit kun de dop opendraaien en de stofzuiger erop zetten. Deze zorgt dat je pakket een mooi compact geheel wordt, zonder dat er overbodige lucht in blijft zitten. Het onttrekken van lucht kun je natuurlijk ook doen met behulp van een handpomp want je neemt natuurlijk niet je stofzuiger mee op vakantie en je moet ook een keer je koffer inpakken om terug naar huis te gaan. Je zou het zelfs met de hand kunnen doen door het pakket een keer zeer strak op te rollen.

Vacuümzak kopen

Als je een vacuümzak wilt kopen, ben je bij Gadget Business op het juiste adres. Wij verkopen vacuümzakken van het merk Flextail Gear. We hebben gekozen om juist dit merk in ons assortiment op te nemen vanwege de uitstekende kwaliteit van deze vacuümzakken.

Wil je vacuümzakken bestellen voor op reis of thuis? Kijk dan bij GadgetBusiness.nl voor al onze vacuüm opbergzakken. De vacuum zakken worden verkocht per vier of acht stuks en zijn uiteraard herbruikbaar. Als je voorlopig niet op vakantie gaat zou je er ook kleding of andere textiel in kunnen opbergen die je even niet gebruikt. Je kunt dus eigenlijk altijd gebruik maken van het gemak van een vacuümzak!