Mokacam, de kleinste 4K action cam die er is

Ben je op zoek naar een kleine compacte action cam? Dan is de 4K action cam van Mokacam de beste keuze!  Dit is een action cam van een zeer goede kwaliteit én het is de kleinste 4K action cam die er is. Het is dan ook een keuze die we je zeker kunnen aanraden!

Als je lekker actief bezig bent en je wilt dit zeker vastleggen moet je natuurlijk de beschikking hebben over een goede action cam. Als je vol met verhalen thuiskomt en je vrienden een aantal spectaculaire beelden wil laten zien moeten deze wel van goede kwaliteit zijn. Het zal je toch niet gebeuren dat je jouw avonturen niet kunt laten zien omdat je opnames gewoon letterlijk niet om aan te zien zijn. Met de action cam van Mokacam hoef je je daar geen zorgen over te maken. Je filmt in 4K ultra high definition. Daarnaast heeft deze camera een aantal zeer interessante gebruikersvoordelen die uitstekend zullen aansluiten op al jouw wensen.

Mokacam Action cam kopen

De kleinste 4K action cam die er is

De 4K action cam van Mokacam is de kleinste 4K action cam die er is. Deze camera heeft een afmeting van 45x45x30 mm en weegt slechts 79 gram. Dit is vele malen minder dan vergelijkbare action cams van andere (grote) merken. Je merkt bijna niet dat je de Mokacam bij je hebt. Dit is natuurlijk ideaal als je je lekker actief aan het amuseren bent en alle actie wilt vastleggen.

Overigens hoef je je geen zorgen te maken over de camera als je bezig bent. De Mokacam is spatwaterdicht en is bestand tegen stof. Je zou de camera zelfs tot 60 meter onder water kunnen gebruiken als je de beschikking hebt over een waterproof case. Daarnaast is de action cam ook schokbestendig en voorzien van beeldstabilisatie en dat is wel erg prettig als je de beelden aan het terugkijken bent.

De functionaliteiten van de Mokacam

Niet alleen met de afmeting maar ook met betrekking tot de functionaliteiten doet de Mokacam helemaal niet onder ten opzichte van de bekende action cams. De 4K action cam maakt 16 megapixel foto’s en heeft een beeldhoek van 152°. Daarnaast is de motion activated modus wel heel handig. Dit is een optie die je kunt inschakelen waarmee je er voor zorgt dat de camera automatisch begint te filmen als er actie is. Dit is natuurlijk ideaal als je handschoenen aan hebt of als je eigenlijk vergeten bent dat je die camera hebt bevestigd. De Mokacam is immers zo klein dat deze nauwelijks opvalt!

Waarom je met een Mokacam niet bang hoeft te zijn dat je wat mist

De Mokacam is uitgerust met een magnetisch aansluitpunt maar is ook te bevestigen met een schroef aan de onderkant. Je hoeft met een Mokacam niet bang te zijn dat je ook maar iets van je actie mist. De camera is voorzien van een Micro-SD/ TF CARD (max. tot 64G) voor de opslag van het geheugen. Daarnaast is deze action cam voorzien van een Interne 1000 mAh Li-ion batterij. Als je bang bent dat je batterij nét leeg is als je je mooiste actie maakt kun je een magnetische batterij van 1100 mAh aan je camera bevestigen.

De Mokacam doet dus wat specificaties betreft ook helemaal niets onder voor de bekende merken. Overigens is het goed te weten dat de Mokacam ook past op bijna alle GoPro accessoires! Er zijn dan ook veel mensen erg tevreden met de kleinste 4K action cam die er is.

4k Action cam

Mokacam bestellen bij Gadget Business

Als je jouw Mokacam wilt bestellen helpt Gadget Business je graag verder. We verkopen zowel de 4K action cam zelf als diverse handige accessoires zoals een afstandsbediening, een opklikbare batterij, een draaibaar scherm, een handige opbergtas.

Als je interesse hebt in het hele pakket, kun je beter kiezen voor de Mokacam adventure bundel. Je bent hiermee dik €40,- voordeliger uit!

Een absolute aanrader dus!

Tijd voor actie!