iCulture heeft onze Echo IronWire iPhone oplaadkabel getest!

Natuurlijk zijn wij altijd heel benieuwd naar wat anderen van onze producten vinden! En wie kunnen onze Apple iPhone oplaadkabel nou beter testen dan iCulture? iCulture is een Apple fan site waar zij de laatste nieuwtjes over Apple producten posten. Apple producten testen en natuurlijk de accessoires zoals de Echo IronWire iPhone oplaadkabel!

Wie is iCulture?

iCulture is een Apple fan site welke het laatste Apple nieuws deelt, producten test en reviewed, uitleg geeft over producten etc. Toen de iPhone nog niet verkrijgbaar was in Nederland was iCulture de eerste Nederlandse website die uitlegde hoe je iPhones vanuit de VS kon importeren. Tegenwoordig is iCulture uitgegroeid tot een van de grootste Apple fan sites in Nederland. iCulture is een onafhankelijk partij, het is dus niet zo dat je alleen maar positieve berichten hoort van Apple.

Een 7.5 van iCulture!

Wij hebben de Echo IronWire iPhone oplaadkabel opgestuurd naar iCulture. Na ontvangst hebben zij deze uitvoerig kunnen testen.  Gelukkig zijn ze te spreken over de iPhone oplaadkabel. “De kabel voelt stevig aan en gaat niet snel in de knoop”, dat verdient een dikke 7,5 volgens iCulture! Ze hebben de oplaadkabel op alle mogelijke vlakken getest, ook bijvoorbeeld de laadsnelheid van de kabel. De volledige review lezen?

Wil jij ook zo’n stevige oplaadkabel hebben voor je iPhone, iPad of iPod?

De Echo IronWire oplaadkabel is natuurlijk verkrijgbaar bij GadgetBusiness! Bestellen? Heb je een Android, Google of ander mobiel? Geen zorgen, we hebben ook kabels met Micro-USB en USB-C aansluiting. Opzoek naar een totaal andere oplaadkabel?