Waarom een elektrische opblaaspomp?

Vroeger moesten we alle luchtbedden, luchtbanden en opblaas krokodillen opblazen met onze mond. Tot de geniale uitvinding kwam van de handpomp en voetpomp. Een geweldige uitvinding maar nog steeds kosten dit veel moeite en nam het redelijk veel plek in beslag als je zo’n pomp mee wilde nemen op vakantie naar spanje. Hierna volgde al snel de ‘elektrische luchtbed pompen’ maar deze het probleem hiervan is dat je een stroomkabel nodig hebt om deze aan de gang te zetten. Helaas heb je alleen op de camping of op het strand helaas niet vaak een stroompunt bij de hand. Dus echt handig waren deze pompen niet.

Gelukkig kwam er dan eindelijk de elektrische luchtpomp welke een ingebouwde accu heeft, enige nadeel, hij weegt meer dan een halve kilo en gaat niet lang mee. Zeker nu tegenwoordig iedereen het liefst met het vliegtuig op vakantie gaat is dit een no-go. Dus kwam Flextail Gear met het antwoord. Een enorm compacte en lichte elektrische opblaaspomp welke ook nog eens lang mee gaat op één accu lading! Zo kan de Max Pump Plus bijvoorbeeld op één volle accu lading 50 luchtbanden oppompen / 10 grote luchtbedden opblazen / 20 grote opbergzakken vacuüm zuigen!

Luchtbed oppompen vacuumzak

Wat kan de Max Pump Plus luchtbed pomp allemaal?

Het belangrijkste van een luchtpomp is natuurlijk dat deze lucht ergens in kan pompen. En het liefst zo snel mogelijk met zo min mogelijk werk. Met de mond was dit altijd best vermoeiend, de voet en handpomp maakte het al wat aangenamer  maar de elektrische pompen zijn toch wel een hele verademing.

Tegenwoordig is het alleen wel zo fijn dat een pomp niet alleen een luchtbed kan oppompen, maar ook een strandbal, opblaasbaar voor aan het zwembad én iets kan leeg pompen. Denk hierbij aan vacuümzakken waar je de lucht uit kun pompen waarmee je tot 50% aan ruimte kunt besparen. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je dan de juiste opzetstukken erbij hebt!

luchtbedpomp met accesoires

Voor en nadelen van de elektrische opblaaspomp van Flextail Gear

  • Compact
  • Makkelijk op te laden laden doormiddel van een oplaadkabel of powerbank
  • Opblazen én vacuüm zuigen
  • Duurder dan hand of voetpomp
  • Maak veel lawaai

Waar het beste voor te gebruiken?

De Max Pump Plus is de ideale luchtbed pomp voor op reis of vakantie aangezien deze enorm compact en licht is maar ook makkelijk is op te laden. Aangezien je met één acculading veel kunt opblazen en leegpompen ben je ook niet afhankelijk van een stroompunt. Naast dat deze pomp de ultieme vakantie gadget is kun je deze ook perfect voor thuis gebruiken. Als je bijvoorbeeld thuis een keer slapers hebt en een luchtbed moet oppompen of bijvoorbeeld je toetsenbord wilt uitblazen!

elektrische luchtpomp

Andere luchtbed pomp bestellen? Kijk dan bij onze luchtbed pompen!