Als je gaat kamperen is goede verlichting onmisbaar. Het zal je toch niet gebeuren dat je niet voldoende licht hebt als het buiten donker wordt. Als je alles op de tast moet doen, wordt kamperen echt behelpen! Ontdek hier wat de meest handige camping lantaarn is. De compacte Helio lantaarn voor op de camping heeft een verrassend vermogen en zal een lange tijd een helder licht in de duisternis zijn.

Als je gaat kamperen, moet je ervoor zorgen dat je voldoende licht hebt. Op veel plaatsen heb je immers geen beschikking over stroom en als je dat wel hebt, wordt je bewegingsvrijheid met betrekking tot het licht beperkt door je snoer. Je kunt dus niet kamperen zonder de beschikking te hebben over een camping lantaarn waar je op kunt vertrouwen.

Waar goede camping lantaarns aan moeten voldoen

Eigenlijk maakt het niet uit waar je naartoe gaat, als je gaat kamperen kun je niet zonder goede verlichting. Of je nu op een camping staat in Zeeland, een reis hebt gemaakt naar de Algarve of op safari bent in Tanzania, je moet kunnen vertrouwen op je lamp. Het zal je toch niet gebeuren dat je letterlijk in het donker staat nét op het moment dat je licht nodig hebt?!

Daarnaast zijn dan ook een aantal zaken waar goede camping lantaarns aan moeten voldoen:

  • Voldoende lichtcapaciteit;
  • Zuinig in gebruik;
  • Licht van gewicht;
  • Kleine afmeting;
  • Goed op te laden.

Camping lantaarn met usb

 

Als je al deze eisen op een rijtje zet en kijkt welke camping lantaarns aan al deze eisen voldoen hou je weinig opties over. Dan kun je kiezen om concessies te doen en genoegen te nemen met minder, maar je zult je realiseren dat dit niet nodig is als je de Helio camping lantaarn hebt ontdekt.

Waarom de Helio camping lantaarn uitstekend geschikt is als campinglamp

De Helio camping lantaarn voldoet aan alle wensen van iedere kampeerliefhebber. Je kunt deze campinglamp het beste omschrijven als een mini campinglamp die tot geweldige prestaties in staat is. Deze lamp heeft een groot lichtvermogen en is erg zuinig in gebruik. Deze lamp is immers net zo krachtig als een lamp die gebruik maakt van een zware accu of stroomkabel. De Helio camping lantaarn geeft een hoogwaardige LED licht en Micro-USB aansluiting met lithiumbatterij. De Helio heeft levert 200LM, wat goed is voor helder licht met een bereik van 20 meter.

camping lantaarn tentlamp

Deze batterij is eenvoudig op te laden via een USB-poort. Heb je geen stroompunt in de directe omgeving? Geen probleem, met behulp van een power bank kun je deze eenvoudig opladen en lang plezier van je campinglamp hebben. De lamp zal maar liefst 8 uur kunnen branden op een volle batterij.

Daarnaast onderscheidt deze lamp zich in afmeting en gewicht. Deze campinglamp is slechts 5 centimeter hoog en heeft een gewicht van 45 gram. Deze sterke lamp kun je dus vergelijken met een ei die je makkelijk op je hand kunt leggen.

Ontdek de Helio, de meest handige camping lantaarn

Zoals je ongetwijfeld uit deze bovenstaande tekst kunt opmaken, is de Helio, de meest handige camping lantaarn die je maar kunt bedenken. Deze lantaarn voor op de camping verhoogt de efficiëntie van een campinglamp met meer dan 30%! Met deze campinglamp zit je niet in het donker!

Ontdek deze handige campinglamp op onze website. Heb je vragen of behoefte aan persoonlijk advies over deze handige gadget? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.