De 7 meest handige gadgets om mee te nemen op wintersport

Als je op wintersport gaat, zul je volop bepakt en bezakt op reis gaan. Je hebt voor een sneeuwvakantie immers veel spullen nodig. Lees voordat je begint met je koffer in te pakken even deze blog, waarin we de 7 meest handige gadgets om mee te nemen op wintersport met je doornemen. Als je je afvraagt hoe je ruimte vrij moet maken om deze 7 gadgets mee te kunnen nemen, kunnen we je geruststellen. Door deze gadgets in je bagage te stoppen bespaar je je juist veel ruimte! Het is dus zeker de moeite waard om dit artikel even te lezen als zelfs je skibox niet meer dicht kan!

Je wintersportspullen nemen altijd veel ruimte in. Met het inpakken van je ski-jack, je broek, je muts en je handschoenen zit je koffer al bijna vol. En dan wil je nog zoveel andere spullen meenemen. Het inpakken van je koffer gaat dan ook vaak samen met het maken van keuzes. Er zijn spullen die je graag mee zou willen nemen die je thuis moet laten…..gewoon omdat er géén ruimte voor is.

Met de handige gadgets die we hieronder met je delen ga je niet nog meer spullen in je koffer stoppen, maar maak je juist meer ruimte vrij. Met een aantal van deze gadgets is dit letterlijk zo, andere gadgets kunnen dienen als uitstekende (compacte) vervanging van spullen die klaar liggen om meegenomen te worden.

Wintersport kleding

De 7 meest handige gadgets om mee te nemen op wintersport

1. Als van plan bent om een actieve wintersportvakantie te houden wil je je herinneringen natuurlijk goed vastgelegd hebben. Je foto- en video apparatuur neem je dus zeker mee, maar dit neemt wel even wat ruimte in beslag. Als je niet oppast ben je aan het slepen met zaken als lenzen, batterijen, snoeren en vul je hier makkelijk een tas mee. Daarnaast moet je apparatuur natuurlijk zo compact mogelijk zijn als je in actie bent. Een action camera kent iedereen wel en zullen we je niet mee verrassen. Met de Mokacam zeker wel. Dit is één van de kleinste 4K camera die je kunt vinden, maar wel met grootse kwaliteit.

2. Als je op vakantie gaat zul je al je oplaadkabels bij elkaar moeten zoeken. Heb je wel eens nagedacht hoeveel ruimte al die kabels bij elkaar in beslag nemen? In het dagelijks gebruik is dit niet zo erg, maar als je beperkt bent in ruimte is dit anders. Als je deze oplaadkabels hebt ontdekt, zul je merken dat je het jezelf veel makkelijker kunt maken en met veel minder spullen op pad hoeft te gaan.

3. Als je op wintersport gaat, neem je natuurlijk ook je telefoon, tablet of laptop mee maar je kunt deze niet altijd opladen. Je loopt dus het risico dat je de devices niet kunt gebruiken, net op het moment dat je deze nodig hebt. Met deze powerbanks behoren deze problemen tot het verleden tijd. Deze mobiele elektriciteitsvoorzieningen zijn van een uitstekende kwaliteit, zijn zeer krachtig, hebben geïntegreerde kabels en zij van een zeer compacte afmeting. Ideaal om mee te nemen dus.

telefoon met powerbank

4. Wil je het jezelf echt makkelijk maken deze vakantie en je Apple, Samsung of LG smartphone draadloos opladen? Met deze draadloze oplader van Mcdodo kun je draadloos opladen. Als je niet lang de tijd hebt en snel weer de sneeuw ingaat, kun je gebruik maken van de mogelijkheid tot snelladen.

5. Ben je van plan om tot in de late uurtjes te gaan après-skiën? Dan weet je zeker dat je in het donker je hotel weer moet opzoeken. Een goede zaklamp is dan eigenlijk onmisbaar, maar je gaat natuurlijk niet met een grote schijnwerper de skihut in. De oplossing is eenvoudig. De Helio mini camping lamp is de kleinste, lichtste en krachtigste zaklamp ter wereld! Deze lamp is 5 centimeter hoog, heeft een gewicht van 45 gram en kan tot 200 Lumen licht geven. Om een beeld te geven: dit is goed voor helder licht met een bereik van 20 meter. Als de accu vol is heb je zes uur om je hotel terug te vinden, maar met de eerder genoemde powerbank heb je zelfs meer tijd.

6. Om het eerder genoemde probleem van de te volle koffer (of teveel bagage) op te lossen kun je vacuüm zakken gebruiken om je kleding in te stoppen. Hiermee kan je tot wel 50% aan ruimte besparen omdat je alle overbodige lucht thuis laat. Je zou hierdoor bijna ruimte overhouden in je skibox! Wil je vacuümzakken bestellen voor op reis of thuis? Kijk dan bij GadgetBusiness.nl voor al onze vacuüm opbergzakken.

luchtbedpomp opladen

7. Tot slot mag de handige Light Pump 2 niet in het rijtje ontbreken van de 7 meest handige gadgets om mee te nemen op wintersport. Hiermee kun je ook op je vakantieadres alle lucht halen uit de eerder genoemde vacuüm zakken. Je spullen moeten immers ook mee terug! Deze extreem compacte pomp weegt niet meer dan 70 gram. Er zit dan ook geen accu in. Je kunt de pomp van stroom voorzien met behulp van je powerbank, want die had je toch al meegenomen toch?!….. Je hebt nu ruimte genoeg. Andere luchtbed pomp bestellen? Kijk dan bij onze luchtbed pompen!