Camping lantaarn aanschaffen?

Of je nou opzoek bent naar een camping lantaarn, zaklamp, tentlamp, oplaadbare lamp of hanglamp, de Helio van Flextail Gear heeft het allemaal! Een ultra compacte lamp voor onderweg, waar je ook maar bent!

Multifunctioneel

De camping lantaarn van Flextail Gear is eigenlijk geen camping lantaarn te noemen. Het is namelijk een zaklamp, camping lantaarn, nood lamp, tentlamp en oplaadbare lamp in één! Door zijn kleine formaat en handige bevestigingspunten kun je het lampje in iedere mogelijke situatie gebruiken. Daarnaast wordt de Helio lamp geleverd met een extra haak zodat je hem echt (bijna) overal aan kan ophangen. Dankzij de magnetische achterkant is het zelfs mogelijk om hem te gebruiken als fietslamp. Opladen gaat dus heel simpel, een powerbank of USB-oplaadkabel en je bent klaar!

multifunctionele tent lamp verlichting

Enorm veel power

De Helio campinglantaarn is te gebruiken in verschillende standen en heeft een maximum van 200LM, dit is enorm veel voor zo een klein lampje met lange accu duur. Omdat je niet met stroomkabels zit hoef je geen gekke constructies te bouwen en wil je hem langer gebruiken dan een paar uur? Simpel, sluit een kleine powerbank aan en je hij kan uren lang vooruit!

camping lantaarn Flextail Gear Helio

Concurrerend

Dit mini lampje is écht mini vergeleken met zijn concurrenten. Of je betaald enorm veel of je hebt een veel te zware of grote camping lantaarn. De camping lantaarn van Flextail Gear heeft het allemaal in één! Maar 45 gram, iets meer dan 200LM, enorm voordelige koop en vooral heel compact! Wij weten het wel, jij ook? Bestel jouw Helio hier! Opzoek naar andere outdoor artikelen, kijk dan hier!

camping lantaarns tent lamp vergelijken