Vacuümzakken voor op reis

Vacuümzakken kun je reis een stuk aangenamer maken, zeker wanneer je veel gewinkeld hebt of wanneer je extra zou moeten bij betalen voor een grotere koffer. Met travel storage bags bespaar je gemakkelijk 50% aan ruimte, met een vacuüm opbergzak kan je dus eigenlijk geld verdienen! Naast dat deze zakken ideaal zijn voor het reizen kan je ze natuurlijk ook voor tal van andere zaken gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan je kleren in de kledingkast wat eigenlijk net niet past. Zuig al je winter kleding vacuüm in de lente en je hebt een hoop ruimte over in je kast. In de winter doe je het andersom en zuig je al je zomer kleding vacuüm.

Wat natuurlijk ook mogelijk is met vacuümzakken is bijvoorbeeld de tuin kussens van de loungeset in de winter op te bergen. Hiervoor heb je natuurlijk wel grotere zakken nodig dan voor je kleding maar ook met tuin kussens kun je veel ruimte besparen in de schuur. Tevens worden ze niet vochtig, heb je geen last van rare geurtjes en kan er niks gaan schimmelen. En wat mensen vaak vergeten wat je met een vacuüm opbergzak kunt doen, dekbekken vacuüm zuigen! In dekbedden zit stiekem erg veel lucht wat je er allemaal uit kunt zuigen met een vacuümzak.

Vacuümzakken meenemen op reis? altijd doen!

vacuümzakken reizen?

Vacuümzakken voor op vakantie zijn ideaal, je bespaart er enorm veel ruimte mee en kan dus meer meenemen. Wel zitten er een paar nadelen aan. Zo blijft onder andere het gewicht hetzelfde, ga je dus vliegen dan is de kans vrij groot dat je aan een maximaal aantal kilo’s zit met koffer. Een ander nadeel is dat je bij het gebruiken van vacuümzakken niet even snel een t-shirt uit de zak kunt halen. Dan moet je namelijk de zak openen en op het moment dat er lucht bij komt is de zak niet meer vacuüm. Weten hoe je vacuümzakken het beste kan gebruiken? Lees dan dit artikel!

Handig om mee te nemen?

Vacuüm zakken voor op reis zijn erg handig maar je zult een keuze moeten maken tussen 2 verschillende soorten travel storage bags. Optie 1 is vacuümzakken welke je vacuüm dient te zuigen men een stofzuiger of luchtbed pomp. Optie 2 is oprol vacuümzakken. Ieder heeft zo zijn voorkeur. Zo hoef je voor oprol compressiezakken geen luchtpomp mee te nemen op vakantie en zijn dit toch wel ideale vacuümzakken voor op reis. Dit wil niet zeggen dat een vacuümzak waarvoor je een stofzuiger of luchtpomp nodig hebt geen optie is want vaak is er wel een stofzuiger aanwezig of heb je zelf een lucht pompje bij op de camping!

Een koffer pak je sneller in met vacuümzakken!

Vacuümzak voor op reis

Opbergzakken voor op reis zijn toch een van de beste uitvindingen op het gebied van reizen, zeker met de komst van de strenge luchtvaart regels en een limiet op de koffer afmetingen. Met deze zakken kun je zoveel ruimte besparen dat je een handbagage koffer mee kunt nemen op reis in plaats van een check-in koffer waar je soms nog extra voor moet betalen ook.

Vacuümzakken voor op reis worden dan ook steeds populairder en je vind ze in allerlei soorten afmetingen. Het voordeel van een compressiezak is dat deze krimpen wanneer je de lucht eruit zuigt en je dus eigenlijk nooit een te grote vacuüm zak hebt. Natuurlijk is het niet verstandig om voor een reiskoffertje van 40×60 centimeter een vacuüm travel storage bag van 120×90 centimeter te gebruiken maar een van 80×60 centimeter voldoet dan prima.

Wanneer je gaat kamperen en je alles moet meesjouwen wil je natuurlijk zo min mogelijk meenemen in zo een klein mogelijke reistas. Dan wil je geen luchtbed pomp meenemen om je vacuümzakken nog even rustig mee vacuüm te zuigen. Dan zijn oprol compressiezakken de uitvinding. Je hebt hiervoor eigenlijk niks nodig. Je stopt je kleren in de vacuüm opbergzakken en daarna rol je de zak op zodat de lucht eruit kan.

kleding vacuum gezogen in een koffer
kleding vacuum gezogen in een koffer
19.95

Meer kleding meenemen op reis? Met de vacuümzakken voor op reis bespaar je tot 50% aan ruimte in je koffer of tas! Of gebruik de vacuümzakken voor thuis en bespaar ruimte in de kasten.

Vacuüm zakken voor op reis kopen

Bij GadgetBusiness.nl vind je verschillende soorten travel storage bags. Van vacuüm zakken van 60×40 centimeter tot opbergzakken van 120×90 centimeter voor je dekbed! Tevens vind je er zowel vacuümzakken welke je kunt gebruiken met een stofzuiger of luchtbed pomp en compressie oprolzakken welke je simpelweg alleen maar hoeft op te rollen!

Ga je op reis dan is het verstandig om vacuümzakken te hebben van verschillende afmetingen, iedere koffer heeft natuurlijk andere afmetingen en de ene past net beter dan de andere. De zakken zijn tevens van stevige kwaliteit dat je ze vaker kunt gebruiken.

Wil je de vacuümzakken ook gebruiken voor bijvoorbeeld je dekbedden en andere dingen in huis? Dan is een complete vacuümset van Calorsa wellicht een oplossing, deze set heeft 3 verschillende maten opbergzakken welke je multifunctioneel kunt gebruiken!