Oplaadbare luchtbedpomp

Een oplaadbare luchtbed pomp is de oplossing als je niet van blazen houd of wanneer je gewoon liever lui bent. Met een oplaadbare opblaaspomp hoef je niet meer je luchtbed op te blazen of op het stand de flamingo helemaal vol te blazen. Wanneer deze vol is ben je al helemaal afgeschreven. Ook zijn opblaas pompen erg handig voor thuis wanneer je logees hebt waarvan het luchtmatras opgeblazen moet worden. Met een elektrisch oplaadbare luchtbed pomp is dit een fluitje van een cent. Aansluiten en opblazen maar!

Een luchtbed pomp is ook erg handig bij het gebruiken van vacuümzakken, zo hebben alle elektrische luchtbedpompen van Flextail Gear een vacuüm zuig functie waarmee je een compressiezak volledig vacuüm kunt zuigen. Ook kun je deze functie gebruiken wanneer je bijvoorbeeld met de auto naar het strand gaat en er geen plek is voor een opgeblazen flamingo of luchtband. Blaas deze bij het stand op, en wanneer je gaat kun je ze weer leeg zuigen met de oplaadbare opblaaspomp. Ideaal toch!

oplaadbare luchtbedpomp voor thuis en op reis!

Oplaaspomp met accu?

Een elektrische luchtbed pomp met batterij heeft verschillende voordelen. Het grootste voordeel is toch wel dat je zelf niet meer hoeft te blazen of te pompen met de handen of voeten. Zeker na een zware dag van wandelen of fietsen is dit niet echt de leukste bezigheid.  Dan is het een kwestie van de oplaadbare luchtpomp aan te sluiten op je luchtbed of opblaas bootje en binnen no-time staat het vol met lucht.

De heeft de Max Pump 2 heeft natuurlijk een batterij voor de luchtbedpomp maar wanneer je deze niet gebruikt en je telefoon toevallig helemaal leeg is kun je de accu ook gebruiken als nood pokerbank voor je telefoon. Zo kun je de opblaaspomp multifunctioneel gebruiken!

Luchtpomp met vacuüm zuig functie

De ouderwetse oplaadbare luchtbedpomp van is vrij zwaar en vooral lomp. Dit komt door een verouderde batterij en de stroomkabel. De nieuwe opblaaspompen van Flextail Gear daar in tegen zijn erg licht en extreem compact. Wat alle opblaaspompjes van Flextail Gear gemeen hebben is dat er op iedere pomp een vacuüm zuig functie zit. Hiermee kun je bijvoorbeeld je luchtmatras weer leeg zuigen na gebruiken in plaats van dat je erop moet gaan liggen om de lucht eruit te krijgen. Ook kun je deze vacuüm functie ook goed gebruiken om bijvoorbeeld vacuümzakken leeg te zuigen. Hiermee kan je gemakkelijk ruimte besparen in je koffer of kleren kast!

Luchtbed pomp nodig voor op reis?

Max Pump 2 oplaadbare luchtbedpomp

De Max Pump 2 is eigenlijk dé alleskunner onder de luchtbed pompen van Flextail Gear. Deze opbaaspomp van maar 145 gram pompt namelijk bijna 300 liter per minuut met 2100PA met een opgeladen accu. Dit is bijna revolutionair te noemen als je het gewicht en afmetingen bekijkt.

Deze oplaadbare luchtpomp wordt geleverde met de nodige opzetstukken zodat je een luchtbed kunt opblazen, maar ook vacuümzakken leeg kunt zuigen, je oplbaasband op kan blazen en ga zo maar door. Doordat er geen echte knoppen opzitten maar een warmte gevoelige knop is het mogelijk gemaakt om voor deze opblaaspomp een IPX 7 keuring te krijgen. Dit betekent dat de pomp het nog doet nadat deze even is ondergedompeld in het water (tot een max. diepte van 1 meter)

En als klap op de vuurpijl heeft deze oplaadbare luchtbed pomp ook nog een nood powerbank. De batterij in deze pomp kun je namelijk gebruiken als powerbank wanneer je de pomp zelf niet gebruikt. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld aan het kamperen bent maar je telefoon ineens leeg is en je een belangrijk telefoontje moet doen!

Welke oplaadbare luchtbed pomp kopen?

Maar welke opblaaspomp heb jij nou nodig? De keuze is vrij groot maar er zitten wel wat verschillen tussen de pompen welke de keuze iets makkelijk maken. Flextail Gear heeft 3 luchtbed pompen: Max Pump Plus, Light Pump 2 en de Max Pump 2.

Max Pump Plus: De Max Pump Plus is een ideale pomp voor zowel op reis als voor thuis gebruik. De pomp wordt geleverd met alle nodige opzetstukjes en met een accu van 3600 mAh heb je genoeg batterij om meerdere luchtbedden op te blazen.

Max Pump 2: De Max Pump 2 is eigenlijk het grotere broertje van de Max Pump Plus alleen kan deze iets beter tegen water en kan je de accu gebruiken als nood powerbank voor je telefoon of tablet!

Light Pump 2: Deze pomp Is eigenlijk hetzelfde als de Max Pump 2 maar dan zonder een batterij erin. Dit maakt de Light Pump 2 zo licht. Hoe komt de opblaas pomp dan aan stroom? Simpel, sluit een powerbank aan en de pomp is hetzelfde als de Max Pump 2 maar dan met een externe stroombron, jouw powerbank!