Mini InCharge Oplaadkabel

Daar waren de gasten van Techness wel benieuwd naar. Niet gek natuurlijk als je bedenkt dat je al een fatsoenlijke mini oplaadkabel(tje) van InCharge kunt bestellen bij GadgetBusiness.nl voor maar €13,95. Maar wie is eigenlijk Techness? Techness is een groep gasten die helemaal weg zijn van alles wat met tech te maken heeft. Niet alleen oplaadkabels dus! Denk bijvoorbeeld aan tips en tricks, trends, gadgets etcetera. Wil je de review van Techness lezen? Klik dan hier!

Compact en kwaliteit

Wat ze toch wel is opgevallen is de compactheid van het kabeltje. Wanneer het kabeltje namelijk aan je sleutelbos hangt is deze maar 4 centimeter. Mega klein dus! Wil je de kabel gebruiken, dan is het kabeltje iets langer, ongeveer 9 centimeter. Maar hartstikke leuk zo’n kabeltje, is het kwalitatief goed spul? Jazeker! Volgens Techness wel in ieder geval. Ze hebben het InCharge kabeltje enige tijd gebruikt en geen sporen van slijtage gevonden. Én stel, het kabeltje zou kapot gaan, dan heb je natuurlijk nog standaard 2 jaar garantie bij GadgetBusiness.nl!

Mini InCharge oplaadkabel met Lightning aansluiting

Cadeautip!

Naast dat het feit dat het een prima oplaadkabeltje is, is het dé cadeautip voor iedereen wie altijd een oplaadkabel vergeet! Iedereen kent wel iemand wie altijd een kabeltje moet lenen of zelf een kapotte kabel heeft en zijn telefoon perse opgeladen moet worden om weer te kunnen appen! Wil je de kabel met Lightning aansluiting? Heb je een Micro-USB aansluiting of toch een USB-C? Of een totaal andere oplaadkabel? Opzoek naar een telefoon? iphone 6s 32gb refurbished!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *